Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti megnézitek a strandon a fiúk fürdőgatyáján keresztül kirajzolódó hímvesszőt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 20:21
11/17 anonim válasza:
A 10 es egy sértődött kan,aki kötelességének érzi,hogy visszavágjon. Pedig sokan így vagyunk ezzel,nem körülöttetek forog a világ.L.
12/17 anonim válasza:
Először a pasit (testalkat, szemek, arc, mosoly stb.) nézik meg, majd csak utána minden mást! Ha a pasi nem szimpi nekik és úgy dudorodik a gatyesz akkor egy magamutogató pötsfejnek fogják gondolni.
13/17 anonim válasza:
#10-es vagyok. Egyáltalán nem vagyok sértődött kan, de ki az a hülye aki nem nézi meg a szépet? Nem kell prüdnek lenned hiszen több nőnek van a szemén napszemüveg mint pasin. A szemüveg alatt kit néz a nő azt csak ő tudja miközben mással beszélget árnyékos helyen. Hagyjuk már ezt a " nem nézem meg" dolgot. Legfőbb kép én strandolni, jól érezni megyek oda de igen, megnézem a JÓ NOT, NŐKET. Ellentétben veled, te a pasikat nem nézed meg mert lehet hogy vak vagy.
14/17 anonim válasza:
Most a pasik farkáról volt szó gatyán keresztül 10 es!! Úgy látszik van gond a szövegértéssel.
15/17 anonim válasza:
Megnéznek általában a strandon.De nem a gatyámat nézik,hanem az egész alakom szokták.Legalabbis ezt vettem eszre.
Vagy nem is értelek!Pld ott napozik 3 meterre egy nő és majd a gatyádat fűrkészi szerinted?
Vagy mondjuk szembejön és lenéz a gatyádra?
Te se egy segget nézel ,hanem az egesz nőt.Nyilván van feneke is,de nem csak egy s..ből all a nő sem,mint ahogy te sem egy szál farok vagy!
Habár...
16/17 anonim válasza:
Én is a tevepatákat figyelem a csajokon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!