Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 26 évesen is szûz , nem volt soha barátnője , semmi szeretetet nem kapott lánytól soha(még ölelés , kéz megfogása vagy csók sem volt) az tud olyan értelmi , mentális elbutulást ,szellemi leépülést okozni mint az időseknél a demencia?
3-as vagyok. Hagy kerdezzem már meg, hogy melyikre tudnád magad hamarabb rá venni? Hogy telefonálj egyet és valami átlagos kinézetű prostituáltal beszélj stb stb. Vagy oda allj egy sima no elé, és ismerkedjel vele, randizz, parazva az egyutleten s mindenen? Mert gondolom az első...
Tényleg keresel valami normálisat (idősebbet) , és egy az egybe megmondod neki, hogy szüzesség élvetelt szeretnel, de leginkább azt szeretném ha tanítanal, ugyan is sajnos 26 évesen tapasztalatlan vagyok, stb stb és szeretnék tapasztalatot, önbizalmat szerezni. És tudod miért? Mert prostinak nem fog számítani ha felsulsz! Neki csak az kell, hogy fizess! Neked meg tapasztalat. 30+osan meg a csajnak valószínűleg fog szamitani... De mondhatnam azt is hogy menj el egy pszichológushoz, de ezen az nem fog segíteni. A munkahelyi hozzaalasoddal részben egyet értek. Aki sikeres annak nyilván könnyebb a csajozás, de egy gyári munkásnak sem lehetetlen. Foleg, ha a csaj is a gyárban dolgozik... Eddigi írásaid alapján Te olyan lehetsz mint én. Én is utálom az eletem, csak én más miatt. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!