Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért megy be levegő szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy be levegő szex közben?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja figyeltem fel rá, hogy ha a féjremmel hátulról csináljuk, akkor amikor a végén kihúzza akkor bemegy egy csomó levegő, és puki formájába kijön ha felkelek. De ez csak ebben a pózban van, és amikor kihúzza. 28 éves vagyok, eddig ilyen soha nem fordult elő pedig 9 éve együtt vagyunk, most meg minden alkalommal. Mi változhatott? Mit tudok tenni? Miérz van ez? Férjemet ez egyáltalán nem zavarja, de engem igen.
2021. júl. 25. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Párommal nálunk is gyakori jelenség ez amikor kutyapózban szexelünk.
2021. júl. 25. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, hogy csak most fordult elő először. Lehet, hogy változott a hüvelyváladékot összetétele, mennyisége, így jobban cuppogsz, puncipukizol, ha távozik a levegő. Nálunk is néha előfordul, de érdekes, hogy nem mindig. Én mindig elröhögöm, a párom is. 🙂 Azt mondja, hogy a legszebb hang. 🥰
2021. júl. 25. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
35F vagyok, ezen aggódj legutoljára, puncipuki és annyi. Vicces inkàbb.
2021. júl. 25. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez akkor szokott inkább előfordulni ha a férfi méretesebb szerszámmal rendelkezik és a nedvesség még segít is tömíteni. Nálunk is gyakran előfordul főleg akkor ha behatolás merőleges irányú, mint például a kutyapóz vagy a szemből a nő lábai a vállamon, néha lovaglásnál is. nem mindig van ez egyértelműen függ, hogy mennyire vagy beindulva. Amikor a párom fogamzásgátlót szedett és száraz volt mint a sivatag akkor kevésbé volt jellemző.
2021. júl. 25. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!