Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja a pasim,hogy ha nem csinálom vele gumi nélkül akkor más csajhoz megy.Belemenjek szerintetek,hogy ne menjen más csajhoz?
Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 18:02
1/16 anonim válasza:
Akármi akármit mond itt, te viseled a következményeket.
Amúgy tartós párkapcsolatban én sem tolerálom a gumit, azt meghagyom a ringyók esetére.
2/16 anonim válasza:
Zsarol. Én azonnal kidobnám, tessék, már mehet is!
3/16 anonim válasza:
Ja, szedd te a tablettád, persze, az összes egészségügyi kockázatával, élettani negatív hatásával együtt, mert ő nem bírja elviselni ezt a kis kényelmetlenséget. És zsarol is. Kuka az ilyen, ilyen vacak pasi minden sarkon áll vagy 8.
4/16 anonim válasza:
Én biztosan mondanám neki, hogy akkor mehet ahova akar. Nehogy már zsaroljon, főleg egy ilyen dologgal.
Gondolj bele, gumi nélkü csináljátok, teherbe esel... akkor is lelép valószínűleg, nemi betegségekről már nem is beszélek
Ameddig volt tartós párkapcsolatom, egy idő után le kellett tennem a tablettát egészsegügyi okokból és mondtam a páromnak, hogy mostantól gumi lesz. Ha húzta volna a száját nem sokáig maradtunk volna együtt az biztos. (bár szétmentünk, de nem emiatt)
5/16 anonim válasza:
Én fel se venném többet a telefont neki.
6/16 anonim válasza:
Ennyit érsz neki. :) Remélem egy percig sem gondoltad hogy elhagyod a gumit... Zsarol téged és ha te én lennék, már rég repítettem volna másik csajhoz.
7/16 anonim válasza:
Ha akarsz tőle gyereket akkor semmi probléma, de okosabban tennéd ha elküldenéd a fenébe
8/16 anonim válasza:
Kérdésed szánalmas, mint az önbecsülésed!N
10/16 anonim válasza:
Tényleg döbbenet milyen önbecsülése van itt néhány lánynak. Legközelebb majd azzal jön, hogy ha nem dughat fenékből szájba, majd megy más csajhoz DDDDD:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!