Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek közül melyk a jobb gumi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek közül melyk a jobb gumi?

Figyelt kérdés

durex fetherlite

durex feel thin

2021. júl. 21. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Veszel mindegyikből 1-1-et és kipróbálod, mindenkinek más jön be. Mondjuk én nem Durexet használok, mert nem szeretem, de egyénfüggő kinek mi a jobb.
2021. júl. 21. 22:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Te milyet használsz? melyk jött be?
2021. júl. 21. 22:12
 3/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Én mindkettő próbáltam ugyanolyan jók.
2021. júl. 21. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Nekem Masculan pur a non plusz ultra. Evek otabevaltan mukodik. De ezt ki kell tapasztalni. Sot meg lehet partner fuggo is. De erdemes vele elni, ha olyat talalsz ami jo, az talan nem zavar es akkor nem fogsz hisztizni a parodnak h jaj nem lesz baj majd idoben kihuzom csak gumit ne kelljen huzni.
2021. júl. 21. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:

ma 22:21

"nem fogsz hisztizni"

Azért olvastam mér itt olyat is hogy a csaj mondta itt hogy utálja a gumit,bár mondjuk nőkre nem mondják ezt hogy hisztizik a gumi miatt,ez is érdekes..

2021. júl. 21. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindkettőt használjuk ugyanolyan jók.
2021. júl. 21. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:

LifeStyles UltraThin, nekem ez vált be a legjobban.

Nincs nagy szerszámom, de kicsi sem, nekem pont jó.

2021. júl. 21. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!