Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kicsi a párom pénisze én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi a párom pénisze én pedig túl tág vagyok hozzá. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Már a szakításon gondolkodom. Nem érzem ha bennem van.

Pedig annyira kívánom és ő is engem de lelankad menet közben.

Milyen póz lenne alkalmas erre a problémára? Mit tegyünk?

Van másoknak ilyen gondja? Hogy oldottátok meg?

2021. júl. 24. 07:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tudsz szorítani?
2021. júl. 24. 10:42
 12/20 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem ez nem egy létező probléma, hanem kitaláció.

A hüvely nagyon rugalmas. Akármilyen szorosra össze lehet szorítani.

Az orgazmus eléréséhez mindenképp szorítani kell, amire akkor is képes egy nő, ha egyébként egy egész kézfejjel lehet matatni benne.

2021. júl. 24. 11:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kapcsolatok általában nem tartanak sokáig. Neked hiányérzeted lesz, amit nem lehet a végtelenségig kompenzálni, a pasinak meg rosszul fog esni, hogy kevés. Van ilyen, hogy nem illik össze két ember. Ha ilyen gondom lenne, én szakítanék, mert nem lennénk hosszú távon boldogok.
2021. júl. 24. 11:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

kit szeretnél ezzel nyugtatgatni?

ne már arról kelljen szólnia a szexnek, egy nőnek, hogy folyamatosan görcsben tartja magát, mintha szorulása lenne a budin.

2021. júl. 24. 11:58
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

14# A nem túl vastag vibrátorokhoz mérem, amivel nők képesek maszturbálni, és mindenféle probléma nélkül elélveznek azzal is, pedig minden pénisztől kisebb...

A kérdésben az áll, hogy "lelankad menet közben" - így teljesen érthető lenne, ha valaki nem érez semmit. Egy lankadt péniszt hiába szorítana össze.

2021. júl. 24. 12:13
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
A vibrátorokhoz ne mérd, mert ott a rezgéstől megyünk el, nem a mérettől. Egyáltalán nem tölt ki, nem is arra való. A vibrim kb 10 centi, de a páromnak 17 centi a pénisze. Teljesen más kielégülést okoz a kettő. Nem a 14es vagyok, de egyet értek vele.
2021. júl. 24. 13:46
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

Én is a 14-essel értek egyet.

Egyébként szerinted a nők hány %-a használ olyan bazi nagy vibrátort? Mert pl. az enyém nincs egy pénisznyi méret, mégis orgazmust tud okozni.

2021. júl. 24. 13:51
 18/20 A kérdező kommentje:

Beszéltünk már erről a problémáról.

Kézzel ki tud elégíteni.

De hiányzik hogy normál módon pénisszel élveztem a szexet és tudjam hogy ő is élvezi.

Esetleg olyan pózt tudnátok ami erre az esetre jó lenne?

2021. júl. 24. 15:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Hason fekszel, ő rajtad, és úgy hatol be.

Összeszorított lábbal kutya póz.

Ezek jutnak hirtelen eszembe.

Megpróbálhatod úgy hogy felhelyezel egy buttplugot, ez "elveszi a teret a hüvelyből" de érthető ha nem a zsánered az ilyesmi.

2021. júl. 24. 18:09
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az az ember, aki azt szokta mondani, hogy nem a szex a legfontosabb egy párkapcsolatban. De azt hiszem, ebben az esetben ez fontos gond. Ha te egy méretesebb péniszről álmodozol mindig (amivel semmi gond nincs), akkor azt el lehet folytani, meg lehet alternatívákat keresni, de úgysem fogsz kielégülni teljesen. És az a baj, hogy lehet 10-20 év múlva fogsz félrelépni, mert bánni fogod, hogy most kompromisszumot kötöttél.
2021. júl. 24. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!