Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évvel fiatalabb férfivel szexeltél?
Figyelt kérdés
#szex (és nem sex) #ne mondd azt, hogy milf
2021. júl. 23. 23:26
21/29 anonim 

válasza:

11-es, mert állandóan rám szólt, hogy ne mozogjak meg óvatosabban. Gondolom elsült volna a szenvedélyemtől. Nem használtunk gumit, szóval így hogy nem tudta magát kontrollálni, így vissza kellett venni a tempót.
23/29 A kérdező kommentje:
Akkor még csak a 28 vezet. 😉
2021. júl. 24. 07:13
25/29 anonim 

válasza:

Én egy 15 évvel idősebb nővel szoktam szexelni, mikor ráérünk. :)
26/29 A kérdező kommentje:
24
De számít!!
De itt nőket kérdeztem arról, hogy hány évvel fiatalabb férfivel, stb.
De ne bánkódj, örülök neki, hogy leírtad és biztató, hogy ilyen is van. :)
2021. júl. 24. 08:29
27/29 anonim 

válasza:

A 28-as sajnos csak odabofogte a szamot, azt se tudjuk valoban no-e :(
Van ilyen persze, annyira nem is ritka, csak nyilvan sok 50-es, 60-as holgy nem itt irkal.
28/29 A kérdező kommentje:
Na jó, megmondom. 22.
Aztán valóban ki tudja, hogy aki amit mondott, igaz-e. És hogy én igazat mondok-e. :)
2021. júl. 24. 08:42
29/29 anonim 

válasza:

Áh, én csak 5 évvel fiatalabbal... (25 voltam, srác 20.)
Most 32 vagyok, a legfiatalabb jelentkező 18 volt, de már házas vagyok, így visszautasítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!