Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb 18-22 körüli lányok, naponta hányszor szexeltek, és milyen pózban?
Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 20:02
2/14 anonim válasza:
Partnertől függ. Ma kétszer, misszionárius, lovagló és kutya pózban.
5/14 anonim válasza:
Valaki még elhiszi hogy ezen az oldalon vannak lányok?
6/14 anonim válasza:
én elhiszem amúgy! volt már több normális lány is, akivel beszélgettem itt...
8/14 anonim válasza:
Változó.
Van, amikor napi 2-3 alkalom van, és olyan is, hogy hetekig semmi, mert az egyikünk elutazott.
Pózok terén szeretünk variálni, főleg mióta a barátom bátyja megvette nekünk a Kámaszútrát és roppant ízléses módon a szüleik előtt adott át. (Egyébként ajánlom mindenkinek.)
21/L
9/14 anonim válasza:
6-os vagyok!
köszi a lepontozást ;) tuti lányok voltak, volt, akivel találkoztam is, és elég nagy vagyok már hozzá, hogy megkülönböztessek egy lányt egy fiútól!
piros X-et ne felejtsétek erre is rányomni ;)
10/14 anonim válasza:
#9 Ne húzd fel magad. Vannak itt nők, méghozzá értelmesek! Igaz, hogy ritka, de pl azt is innen ismertem meg aki eddig a legjobban cumizott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!