Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok,milyen érzés volt elősször puncihoz érni?
Figyelt kérdés
kézzel és nyelvel?2021. júl. 23. 19:43
4/30 anonim válasza:
Leírhatatlan. Nyálkás meztelen csigusz. 🤭😊
5/30 A kérdező kommentje:
ja, ki is lehet fejteni.
2021. júl. 23. 19:59
6/30 anonim válasza:
Isteni. És ez azóta sem változott.
7/30 anonim válasza:
Fülig ért a szám, torkomban a szívem, hogy na most, most, most na végre elveszítem a szüzességem.
8/30 anonim válasza:
1-es vagyok.
Eltelt azóta néhány évtized, akkor még nem volt ekkora divat a borotválás. A csaj maga húzta le a bugyiját és megláttam végre élőben egy puncit. Megfoghattam, belenyúlhattam, belenyalhattam.
Meleg volt, és nedves. Mondjuk amikor belenyúltam más volt, mint amilyet elképzeltem, de baromi jó volt. Aztán amikor belenyaltam..... nagyon jó íze volt. Semmi halszag, vagy ilyenek. Kicsit savanykás volt, de nagyon jó.
9/30 anonim válasza:
18 éves vagyok és sajnos soha nem fogtam még puncit
10/30 Lazy Lover válasza:
Elsőnek furcsa utána isteni finom volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!