Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés azelső szex?
Felejtsük el ezt az "aki szeret és figyel rád szöveget".
Én ilyennel voltam, de így se volt nagy dolog.
A jó szex max összeszokott párok közt adott, vagy irtózatosan "kanos" párok között, akiket bármivel el lehet juttatni az orgazmusig.
8-asnak van igaza. Én is olyan emberrel veszítettem el aki tapasztalt volt és szimpatikus, bíztam benne és szerettem is (most is ő a párom) de egyáltalán nem maradt meg az első alkalom, csak annyi hogy furának tartottam hogy nyalogatja a lábam. De ennyi. Nekem sem fájt és nem is volt orgazmusom sem, azóta 1000x jobban élvezem vele a szexet, mert tudja mi jó nekem és mit szeretek ha csinál.
Az első alkalom inkább amolyan legyünk túl rajta, vagy gyakorlásnak jó. Maximum arra hogy elkezdje a partner kitapasztalni hogy mi okoz neked élvezetet, de az elsőnél nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!