Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes nök, ti átéltétek libidócsökkenést?
Figyelt kérdés
Rendszeres ciklus mellett, minden testileg rendben és mégis csökken a vágy, és az orgazmus nehezebben jön?2021. júl. 23. 16:42
11/17 anonim válasza:
Mindig minden válaszra felajánlják.
12/17 anonim válasza:
38 vagyok, de mindennap szexelek es kivannom is, nem volt még libidocsokkenesem, inkabb nagyon durvan novekedett
13/17 anonim válasza:
1-es vagyok, én is 38 vagyok és egyre jobban kívánom a szexet. 3 éve egyre csak növekszik a vágy.
17/17 anonim válasza:
A falat kapartam, annyira megnőtt. Nem találtam olyan pasit, akivel működött volna a szex. Az egyik gyorstüzelő volt, a másik félig impotens, itt feladtam. Az érzelmi részéről nem is beszélve, mert aki vonzott igazán, az persze házas volt.
Aztán találkoztam valakivel, akivel el tudtam volna képzelni ezt-azt, de 36 évesen túl fiatalnak ítéltem, meg rájöttem hogy 99%, hogy nem a nőket szereti.
Aztán rájöttem, hogy akkor ennyi volt, szerelem nem lehet, mert házas, maradtak a gyorstüzelők, az impotensek meg a homokosok. Azóta képtelenség engem felizgatni szexuálisan. Az agyamban az van, hogy felesleges. Érdekel a téma, nyilván azért vagyok itt, de a lottó 5-ösre nagyobb esély van, mint arra, hogy én még egyszer valakivel próbálkozzak.
42 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!