Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kinyalnak titeket , és utána elkezditek viszonozni, akkor általában szexelni akartok még utána, vagy szájjal ki akarjátok végezni a csávót, és majd második menetben legyen szex?
Figyelt kérdés
Én általában először mindig kinyalom és megujjazom a partnerem, amíg el nem mennek, és utána szokták viszonozni. De mindig a gumiért szoktam nyúlni fél - 1 perc után hogy belekezdjünk a szexbe mert nem tudom akarja e még folytatni az orált, vagy már várja hogy megdugjam... Szóval ti hogy szoktátok csinálni?2021. júl. 22. 21:11
1/13 A kérdező kommentje:
Lehet nem lett elég érthető. Szóval kinyalom utána hagyjam hogy leszívjon, vagy csinálja kicsit és utána még szex is legyen?
2021. júl. 22. 21:13
2/13 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha utána én orálozok, s dugunk is. Tehát még nem élvez el orál közben.
3/13 A kérdező kommentje:
Értem. Hát az a baj első menet nekem általában nem megy elég sokáig ahhoz hogy attól is el tudjon menni.
2021. júl. 22. 21:21
4/13 anonim válasza:
Akkor majd elmegy a második menetben.
5/13 A kérdező kommentje:
Én mindig cikinek éreztem amikor magyarázkodnom kellett hogy túl gyorsan elmentem.
2021. júl. 22. 21:30
6/13 anonim válasza:
Nem ciki ha van folytatás. Mondjuk ha minden menet után magyarázkodnál az elég lohasztó lenne.
7/13 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi.
2021. júl. 22. 21:35
8/13 anonim válasza:
Egyénfüggő mint minden a szexben. Van akinek az orális játék csak előjáték és egyből mehet a folytatás, másnak meg élvezés után pihennie kell. Ha a partnereddel mindketten így szeretitek akkor nix probléma és nem lényeges mások hogyan csinálják. Nem másoknak kell megfelelnetek hanem a saját vágyaitoknak.
9/13 anonim válasza:
Én utálom a nyalást, szóval nálunk az nincs. De úgy szoktuk, hogy addig csinálom neki szájjal, amíg el nem megy, aztán maximum második menetként van szex, de az se baj, ha nincs.
10/13 A kérdező kommentje:
Kilences, szóval akkor lepippantod és utána lehet hogy te el se mész? Nekem ez fura. Én nem tudnám hagyni, hogy befejezzem anélkül, hogy legalább a partnerem is egyszer elment volna.
2021. júl. 22. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!