Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anális izgatás dildóval vagy pluggal okoz egészségügyi károkat? több lenn
Figyelt kérdés
Először is fiú vagyok, és nem vagyok meleg, csak nekem nagyon érzékeny a prosztatám, ezért elhatároztam hogy veszek eszközöket anális izgatáshoz, vettem dildót és rezgős anális plug-ot. Egyik sem okozott élvezetet, csak fájdalmat, a dildó még nagyobbat, mivel vastagabb. Nem jól csináltam volna? vagy idő kell míg megszokom? Ja és hosszútávon lehet tőle bajom?2021. júl. 22. 19:43
1/4 anonim válasza:
Tul nagyokat vettél vagy nem használtál elég síkosítót,siettél vele.Ehhez türelem és ellazultság kell.
Nem lesz töle bajod csak ne eröltesd,ha fájdalmas.
Mindig kicsivel kell kezden és késöbb lehet a méretet növelni.
Bizonyos határokon belül persze.
2/4 anonim válasza:
H a prosztatád érzékeny akkor nem plug kell, meg nem is rezgő dildó hanem olyan un. anál dildó amivel a prosztatádra fejthető ki nyomás. Azért fáj, mert rászorítod az ánuszod. Bajod akkor lehet ha aranyered van, mert az jobban kificcenti bármilyen anális produkció.
3/4 A kérdező kommentje:
1-es: egyáltalán nem nagy méret, átlag péniszméretnek mondható, 18 cm hosszu, 4 cm vastag.
2-es: az enyém sima dildo, ez nem jó szerinted? teljes név: king cock triple density 7"
2021. júl. 22. 21:31
4/4 anonim válasza:
Vajon röhög a válaszokon, vagy kiveri rájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!