Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bármilyen egészségügyi problémája a páromnak, ha az erényövet "rajta hagyom" egy hétig?
a barátomnak vettünk tavaly egy erényövet. egyébként közös ötlet volt. eddig is hordta már többször, de csak egy-egy napra, meg hétvégente..
most azt találtam ki, hogy büntetésből (mivel kedveljük a bdsm-et) rajta maradjon egy hétig.
de mikor megmondtam neki teljes erővel tiltakozott, és azt mondta h olyan sokáig nem lehet hordani, attól lehet h egészségügyi baja lesz. pedig együtt olvastunk utána, és azt írták több helyen h semmi baj nem lehet, meg mások évekig hordják. persze levennénk minden este, odafigyelnénk a higéniára, ez eddig is így volt.
akinek van tapasztalata - mennyire biztonságos több napig hordani?
eddig volt h rajta volt 2 és fél napot is, és semmilyen gond nem lett belőle...
#1-es jól leírta.
#3: mindennemű személyes higiénia megoldható benne. Övtől függ, de pár naponta le kell venni egy esti fürdésre (szigorú felügyelet mellett).
#4-nek nem tudom mit csinált az ismerőse, de ennek esélye kb 0.
Kérdésre hogy válaszoljak: a világon több tíz ezeren ha nem százezren hordanak övet, és a legtöbben heteken, hónapokon, de elég sokan vannak akik már hosszú éveken át. Vannak megfelelő fórumok (angolul) ahol ezekről tudsz tájékozódni, felteheted ott is kérdéseid és szívesen segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!