Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi undorodik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi undorodik a testiséghez kapcsolódó dolgoktól, az nem kiábrándító nektek, csajok?

Figyelt kérdés

Azóta fogalmazódott meg bennem, hogy megismertem az mostani párom, aki teljes mértékben elfogad.

Alapjáraton bevállalós nő vagyok (kapcsolaton belül), így soha semmi nem idegen tőle, ami mindkét fél számára izgató. A volt párom, ha beleélvezett a számba nem csókolt meg, ha menstruáltam már rosszul volt, egyáltalán nem nyúlt hozzám, illetve az anális szexre sem volt hajlandó. Ezeket elfogadtam, tiszteletben tartottam, mert ő ilyen volt, de emellett szeretett, jól bánt velem, boldog voltam vele.

Az új párommal, akivel 1,5 együtt vagyok, teljesen másképp működnek ezek a dolgok. Megcsókol szopás után, a nehéz napokon is voltunk együtt, ha kívántuk, “jó katona vérben is harcol” felkiáltással és az anális szex nagyon is izgatja. Először finoman hoztam fel neki, mert nem akartam sokkolni vele, hogy én ki szeretném próbálni… Nagyon nyitott volt, bár még sem próbálta. Nagyon jól sült el, nagyon élveztük. Vannak még dolgaink, amiket nem tettünk meg korábban, de együtt mindent kipróbálhatunk.

Nem is tudom, hogy élhettem eddig úgy, hogy nem éreztem ekkora elfogadást a szexualitásban. Mára ott tartok, hogy kiábrándító, ha egy férfivel erről nem lehet normálisan beszèlni és csak a NEM jön.

2021. júl. 22. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
De, nekem is kiábrándító lenne.
2021. júl. 22. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is kiábrándító.
2021. júl. 22. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát nem a testiségtől undorodott, csak pár dologtól (vér, kaki, saját sperma). Nem olyan extra dolog ez.
2021. júl. 22. 19:39
 4/7 A kérdező kommentje:
De ez nekem már egy gát, amitől nem lehet maximálisan kibontakozni a szexualitásban. Amióta nincsenek ezek a korlátok, azóta tudom élvezni igazán a szexet. Nagyon hálás vagyok ezért a páromnak.
2021. júl. 22. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Hát akkor neked most jó, és örülj. Más nő meg annak örül, ha nem macerálja a pasija popsinál meg mensinél.
2021. júl. 22. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Baki, mindjárt h*ok...
2021. júl. 22. 22:18
 7/7 A kérdező kommentje:

6!

Ezért nem lenne esèlyed egy magamfajta nőnél…

2021. júl. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!