Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi csupaszra borotválja?
Figyelt kérdés
Én a természetes szőrzet híve vagyok, viszont nem nagyon találok olyan pasit akinek ilyen lenne a fanszőrzete.
Van olyan pasi aki nem borotválja?
Kort is írjatok.
2021. júl. 22. 09:20
12/16 anonim válasza:
Hát, én személy szerint tobbnyire 2, (de néha akár 3 (szingliként akár 4)) hetente szedem le testszornyiroval. Azzal kb 1 mili kilátszik. Majd idovel ujra kezd noni. Ha ebben az idoben jovok ossze valakivel, akkor értelem szeruen lát ott kb fél centis szort, esetleg tobbet, ha kesobb talizunk.
13/16 anonim válasza:
Én 22 éves lány vagyok, és én nem igazán tolerálnám sz.pásnál a hosszú szőrt, sőt... Szerintem azon azért az izzadság is jobban érződik.
Szóval volt már dolgom ilyennel, orálhoz nem volt gusztusom mondjuk, beleragadt a fogamba, de igen vannak ilyen fiatal fiúk is akik meghagyják. (Sajnos)
14/16 anonim válasza:
Csupasz vagyok,mert nekem így a megfelelö,és a bnöm is így szereti.
15/16 anonim válasza:
Én sosem szoktam borotválni. Nekem:természetes dús szőrös. F.
16/16 anonim válasza:
Körbe trimmelem a heréim csupaszok😁. 20 éves vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!