Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel tudnék a kedvében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnék a kedvében járni? Többi lent

Figyelt kérdés
Sztori a következő! Van egy pasi, akivel szeretjük húzni egymást. Sokáig nem léptünk át egy baráti határt, de pár hete megtörtént. De még szex előtt is húzott, alig akarta megengedni, hogy beleüljek. Az volt a játék tétje, hogy mit ér meg nekem, hogy megkapjam a farkát. Bocs ha kicsit közönséges vagyok, de úgy akarom leírni, ahogy volt. Szóval kapott mindenféle ajánlatot. Volt benne szexuális ajánlat bőven. De az volt a válasza, hogy mindig csak a testiség. És én nem tudtam kitalálni semmi kreatívat, ahogy ő "elvárta" volna. A bármit válasz sem volt jó neki. Olyasmit szeretne ami neki jó. De egyszerűen nincs ötletem. Segítenétek? Ha valakinek van valami jó ötlete ne tartsa magábam

2021. júl. 21. 20:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

3as: azt már megkapta jópárszor.

5ös: nem tudom szereti e, de majd megkérdezem 😂

6os: ez igazán ötletes. Tetszik. Bár tisztában van vele, hogy miért kedvelem, rendszeresen elmondjuk egymásnak az ilyeneket. De pucéran elé állni, és komolyan a szemébe nézve elmondani... Jó ötlet😍😍

7es: ez egy játék. Nem kell magam rátukmálni,ugyanúgy kíván ő is engem. Felajánlottam a puncimat neki, de nem testiséget akart cserébe. Tudom, hogy megőrül értem, mert elég jó nő vagyok. És ezt ő is tudja, éa érezteti is eleget.

8as: lehet. Bár nincsenek titkaim amiket ne tudna. A randi nem rossz dolog. Valami közös progi. Ez is jó ötlet😍

9es: ez sem rossz ötlet, de kellene hozzá egy másik csaj is, meg helyszín. Tudsz esetleg?

2021. júl. 21. 22:09
 12/16 A kérdező kommentje:
10es:mint írtam ez csak wgy játék. Nincs elszállva magától, én akarom meglepni valami kreatívval legközelebb. Amúgy bármit bevállalnék vele, érte, miatta.
2021. júl. 21. 22:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha jól értem barátok extrákkal vagytok. Lehet arra vágyik, hogy annyit mondj lennél a barátnője 💁‍♂️
2021. júl. 21. 23:18
 14/16 A kérdező kommentje:
13as: én lennék, de neki van barátnője, akibe állítólag szerelmes. De akk sztem nem csalná meg. Igazából ő nem akarja. De ez így megy köztünk évek óta. Most volt 1 év, hogy meg tudtunk maradni a barátzónában. De ez az elfolytás kirobbant belőlünk legutóbb
2021. júl. 21. 23:50
 15/16 anonim ***** válasza:

14

Ott a másik csaj.

Iszapbirkózás a barátnőjével, na bevállalnád?

2021. júl. 21. 23:55
 16/16 A kérdező kommentje:
15ös: én simán. Ő szerintem nem. Tud a létezésemről, a barátságról, de most úgy tudja, hogy nem is beszélünk vagy fél éve. Szóval ez sajnos nem jöhet össze. Pedig sok feszkót leveztenék közben😂😂😂
2021. júl. 22. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!