Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha félek szexualisan közelíteni a lányokhoz?
Még sosem volt barátnőm. Ismerkedésnél mindig félek közeledni testileg, pedig vágyom rá és volt olyan hogy benne lett volna lány. Csak nem merem az első lépéseket megtenni. Sajnos egy idő után megunnak azok a lányok akikkel ismerkedni akarok és eltűnnek.
Sosem fogom így elveszteni....
Mi lehet a bajom?
Azt sem tudom elképzelni hogy szeressen egy lány és hosszú távon együtt legyünk pedig nagyon vagyok egy barátnőre.
Én azt hiszem a mostani fiataloknak ki marad az életükből a csajozás, a hülyéskedés, az udvarlás és még nagyon sok dolog.
Csak net meg a telefon, a gép és akkor sirnak hogy nincs senkije.
De ehhez nem kell a báty meg a fater. Régebben se tanitották erre és mentünk , hajtottuk a csajokat.
Ha egy nem jött össze akkor irány a másik. De volt hogy 8-10 csaj elküldött és akkor jött a 11.
Egyszer csak sikerült és össze jött . Sokall nagyon élményünk volt és élveztük a sikert .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!