Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszerben a latexmentes az jobb vagy nem jobb?
Aki allergiás rá, annak jobb.
Egyébként tökmindegy.
Egyik exem latexallergiás volt, ezért probáltam ki, és használtuk hosszutávon a menteset. Be kell vallanom, hogy nekem sokkal jobban bejon, mint a sima gumi. 2 fo oka van: sokkal puhább, természetesebb érzete van a mentes guminak. Nem olyan folias, undorito, hanem mintha puhább lenne és sokkal jobb fogni, és kényelmesebb is. Második ok: messze menoleg nincs olyan eros szaga, mint a latexnek. Kinyitod és semmit nem érzel.
En Szlovákiábol vagyok, nálunk s SKYN gyárto gumijait választottam. Nagyon jo gumik. A kék, az sikositott verzio. Hu, nagyon jo gumi. A sikosito extrém sokáig tart rajta, és nem illanik el. Kényelmes gumi. Lehet a magyar piacon más néven fut, nem tudom, de talán a Lifestyle termékcsaládba tartozik.
Igen, tény, hogy drágábbak, de már csak a jo sikositása miatt is megéri. En netrol rendeltem mindig, és egyforma árban jott ki, mint ha benzinkuton vettem volna sima gumit :D
De amugy ha nem alergiás a csaj, akkor tényleg jo a sima is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!