Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jehova tanúi ugyan úgy szeretk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jehova tanúi ugyan úgy szeretkeznek mint az átlag emberek?

Figyelt kérdés

Vagy csak gyermeknemzés céljából, sima misszionáriusban?

Én például nem tudom elképzelni hogy egy Jehova tanúja orálisan kielégíti a házastársát.

Nem akarok senkit megbántani, egyszerűen csak kíváncsi vagyok.

2021. júl. 21. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#10 akkor a teljes testes, alul nyitott latex catsuit megengedett.

Kiraly!

2021. júl. 21. 15:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy házibuliban egyszer megujjaztam egy jehova csajt, úgy tocsogott, meg élvezte az egészet, hogy csak na, nagyon izgató, perverz csaj volt. És bár tényleg elég vallásos volt, és nagyon komolyan gondolt bizonyos elveket (pl véradás kizárva), de az alkoholt nem vetette meg, és a testi élvezeteket sem. Ők is emberek, nem apáca mind.
2021. júl. 21. 15:47
 13/14 anonim ***** válasza:

9

Nem vagyok jártas az ilyen hókuszpókusz történetekben, de nem írtad hozzá hogy a történet szerint 3 napot élt benne.

2021. júl. 22. 03:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. júl. 23. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!