Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok nő miért nem tudja feldolg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért nem tudja feldolgozni az öregedését és elfogadni, miért próbálják kétségbeesetten visszapörgetni az időt?

Figyelt kérdés
Ahogy látom 30 körül kezdenek bekattanni, 40 köré pedig már sokuk sznte megőrül és képtelen elfogadni hogy bizony már nem hamvas fiatal nő.
2021. júl. 21. 10:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#9 De ha egyre nagyobb erre az igény az végülis kinek a hibája? (Tudom, alapvetően a közösségi média mivel azt traktálják a szép lányokba hogy nekik jár egy bizonyos életszínvonal aminél lejjebb nem szabad adni és ezt legtöbbször csak az apjával egykorú férfiak tudják megadni)

Amúgy én egyre több olyan nőt látok aki a 40-hez közel is szexi és szép tud maradni és kifejezetten vonzóak.

Aki meg 20 évesen is olyan volt hogy "kipakolt mindent" csak hogy palit találjon az 40 évesen is olyan marad.

És 40 évesen is talál palit...

2021. júl. 21. 11:11
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Akkor gyerekek nincs mese. Megyek elásom magam ennyi idősen.
2021. júl. 21. 11:21
 13/22 anonim ***** válasza:
Ahogy a pasiknál is be tud ütni 40-60 között a kapuzárási pánik. Ja és ez nem 30 körül jön el, hanem 40-50 illetve a menopauza környékén. Természetes emberi reakció hogy feszíti az embert, de azért "megőrülni" nem szoktak ettől az emberek.
2021. júl. 21. 11:34
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

Balázs, neked nem tökmindegy? Se fiatal, se öreg nőknek nem kellesz, nem kellettél és nem is fogsz soha kelleni.

(Balázs a felnőtt párkapcsolatok kategória kedvence, ontja magából az önsajnáltató és nőgyűlölő kérdéseket évek óta. Ez körülbelül a 20. nickje.)

2021. júl. 21. 12:20
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a nők vannak így vele!

Én 44 évesen is úgy vagyok, hogy már lejtőn vagyok.

Vagy ahogy a mondás tartja, “csak egy nap az élet, és ez már a délután)

A kollégám 42 évesen meg azzal jön hogy “B” oldal 3. Szám.

2021. júl. 21. 13:11
 16/22 anonim ***** válasza:
11%

Ez genetika, az ösztönökkel függ össze. Egy nő kinézetileg és minden szempontból 18-25, vagy mondjuk 30 éves koráig van abszolút a csúcson. Olyankor érdemes gyermeket is szülni. 30 év felett már egyre kockázatosabb (bár az orvostudománynak köszönhetően már nem okoz gondot, de normálisan egy nő 30 éves koráig nemzőképes igazán). Utána már csak lefelé vezet az út, és lássuk be, bár vannak kivételek, átlagban a nők 30 év felett már szebbek nem lesznek, épp ellenkezőleg.

A férfiak alapból később érnek, és gyakorlatilag bármeddig nemzőképesek, még 60 év felett is. Sok férfinek még jól is áll a kor, még férfiasabb lesz tőle.

Nekem is van 37 éves nő ismerősöm, 2 csodás gyerekkel, férjjel, minden, és annyira érződik már rajta, hogy fiatalabbak társaságát keresi, meg próbál úgy is viselkedni. Kifejezetten jó nő, bármelyik férfit elcsábítaná, de már van a hasán egy kis plusz, meg lógnak picit a cicik, és annyira nem bírja feldolgozni, hogy képes arra, hogy megkérdezzen másokat, hogy ugye ő még jó nő most is? Pedig sikeres, kiegyensúlyozott élete van. Ez ilyen.

2021. júl. 21. 15:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

16.

Szerinted egy nő az egy ellőgép?

Nehogy már a fiatalságát gyerekkel való vergődéssel töltse mikor előtte az élet.

Élvezze, utazzon,éljen felelőtlenül boldogan, aztán ha már ezek unalmasak,utánna jöhet a gyerek.

Hogy ez kinél mennyi idős korban jön el azt érzi az ember és nem parancsszóra történik.

Te írtad, az orvostudománynak köszönhetően ez kitolódhat.

2021. júl. 21. 19:36
 18/22 anonim ***** válasza:

"Nehogy már a fiatalságát gyerekkel való vergődéssel töltse mikor előtte az élet."

Annyira tudtam, hogy valaki ezzel fog jönni.

Olvass utána, ezzel magyarázza mindenki a dolgot. Oké, hogy nagyon civilizáltak meg élj magadnak életet él mindenki, de az ösztönök ott lakoznak minden emberben, ezt nem lehet eltüntetni. Minden mindennel összefügg.

2021. júl. 21. 23:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

18!

Azt hiszem írtam is hogy az ösztönök kitolódtak, valakinél előbbre, van akinél későbbre.

És igen, ha zavar téged ha nem , az élet nem csak a gyereknevelésről szól.

2021. júl. 22. 08:55
 20/22 anonim ***** válasza:
46%
Nem, nem érted. A nők azt érzik magukon, hogy már nem termékenyek annyira, vagy egyáltalán, onnan jön ez az egész pánik. Nem arról volt szó, hogy akarnak is gyereket, hanem maga a termékenységről beszélek, pusztán mint tudat.
2021. júl. 22. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!