Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csúszik ki a plug?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csúszik ki a plug? Szeretnék utcán erényövben, és pluggal a fenekemben sétálni. Kipróbáltam a szobában, de néha kicsúszik a plug, és így nem merem. 28/F

Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 09:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hetero vagyok csak szólok. Csak szexi lány dugott még a fenekembe dolgokat:)
2021. júl. 21. 13:20
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Ha egy férfi se..ébe bármilyen dolgot bedugnak, az nem hetero, csak szólok. Hiába nő dugdos oda ezt-azt.
2021. júl. 21. 13:49
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Én is heteró vagyok. Lányok szoktak dugni. Ill CD is vagyok. Pl most is tangában aludtam + cuki piris erényövben.

Amúgy próbáld ki tangával, az hátha bent tartja. Ithon én tornadresszt szoktam hordani. Az még a 18 centis műfaszt is bent tartja

2021. júl. 25. 08:18
 14/17 anonim ***** válasza:
23%
CD?
2021. júl. 25. 08:21
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Crossdresser. Szeretek csajszinak öltözni.
2021. júl. 25. 09:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A férfi anális játék nem feltétlen jelenti hogy meleg. Aki még nem tapasztalta meg a prosztata orgazmust vagy a lingam nasszázst nem tudja , akarja elfogadni. Egyszerűbb megbélyegezni. Nekem mindegyikben szokott részem lenni, viszont az állandó csajozások miatt csajom jól bezárt. Most csak érte rajongók. :) Amíg tart a bünti.... :)
2023. máj. 21. 15:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzá hogy a plug vagy a dildó nálam csak úgy marad bent ha szoros tangát húzok amit a csajom vásárol nekem..... :)
2023. máj. 21. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!