Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem van a probléma hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a probléma hogy nem tudok elélvezni? 18/L

Figyelt kérdés
Eddig 2 párom is volt. Az egyiknél én 16 voltam a fiú 17,a másiknál én 18 voltam a fiú 19. Egyiknél sem sikerült elélvezni hiába próbálták kézzel is meg szájjal is. Viszont a két fiú között volt egy másik is aki nem annyira hivatalos kapcsolat volt de vele mindenhogy sikerült. Aztán összejöttem a második barátommal akivel megint nem sikerült és mikor egy időre különváltunk megint összekeveredtem azzal a pasival aki a két barátom között volt. Vele megint sikerült még úgy is hogy csak bugyiban dörgölőztem hozzá.
2021. júl. 20. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

túl fiatalok, nem tudják, mit csináljanak veled...

Keress olyat, aki odafigyel rád!

2021. júl. 20. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Magadnak se sikerül? Csikló orgazmus azért könnyebben elérhető. A hüvelyire meg sok nő alapból képtelen. Ha magadnak sikerül csak a pasikkal nem akkor vagy nem jó pontokat találnak el vagy rá görcsölsz. 24N
2021. júl. 20. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Vagy nem igazán vonzódtál a másik 2 fiúhoz, vagy nagyon bénák voltak. Mivel elég fiatalok voltak, ez utóbbi sanszos.
2021. júl. 20. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi évesen még nem sok tapasztalattal rendelkeznek a pasik, ahogy a lányok sem. Nyilván nem jól csinálták, de ha képes vagy rá, akkor semmi ok az aggodalomra. Amit megtehetsz, hogy sokat maszturbálsz és a lehető legjobban megismered magad, hogy mitől, hogyan tudsz elélvezni.
2021. júl. 20. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jobban vonzódtál ahhoz a féligmeddig pasid volt sráchoz. Illetve lehet, hogy csak tudta mit kell csinalni.
2021. júl. 20. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi probléma, hanem egyszerűen csak a kettő közötti pasi az aki teljesen rád tud hangolódni, elkapni a megfelelő hullámhosszt, segíteni feloldódni és valószínűleg tudat alatt hozzá vonzódsz a legjobban.
2021. júl. 20. 13:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Mikor saját magamnak csinálom akkor mindig szokott sikerülni.
2021. júl. 20. 13:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem bűn az, ha a pasit kicsit irányítod, rávezeted, hogy hogyan csinálja.
2021. júl. 20. 14:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Légyszíves ne írjanak 40-50 éves pasik azzal az indokkal, hogy "tapasztaltabb/érettebb pasi kell neked" mert nem érdekel és nem fogok válaszolni.
2021. júl. 20. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!