Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, lányok akik büszkék, mondjuk a popsi, vagy akár az egész alakjukra?
Pedig igaza van az elsőnek a nők nem szeretnek idegeneknek képet küldeni max ha már beszéltek kicsit. Vagy legalább tudja, hogy néz ki a másik.
De egyébként én úgy vettem észre, hogy kb 10-ből 7 nő az egyik legszexibb testrészének tartja a fenekét.
Szerintem meg nagyon sok nő szereti mutogatni magát, különböző oldalakon, még néha többet is mutatnak mint illene.
Itt most arc és név nélkül, tehetné, ha van hozzá kedve?
Azert tartjak szexinek a fenekuket, mert a mell objektive lehet jo, ha nagy vagy nem jo, ha kicsi (persze tudom az itteni kanos nyomik imadjak a "pici ciciket" lol). A fenek viszont olyan testresz, aminel nem feltetlen a nagy a jo. Ha tok lapos, az nem elonyos, de van aki a kicsit szereti, van aki a zsiros rezgoset, van aki a sportos izmosat. A kismellu nok szeretik azzal vigasztalni magukat, hogy legalabb a fenekuk jo (meg akkor is, ha nem az). Egy nagymellu not se ismerek, akit kulonosebben erdekel, hogy nez ki a segge. A kismellu baratnoim viszont gorcsosen kapaszkodnak abba, hogy nekik "szexi a popsijuk", hogy nonek es kivanatosnak tudjak erezni magukat kis mellekkel is.
Pár fotót én is megnéznék.
Mindenkinek más a vonzó, így azért lehet igaza a kérdezőnek, h ki mire büszke? Ez érdekes kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!