Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orvos előtt ciki, ha merevedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvos előtt ciki, ha merevedésem lesz prosztatavizsgálatnál?

Figyelt kérdés
Aki volt, meséljen
2021. júl. 18. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Latott mar ilyet
2021. júl. 18. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azok alapján amit a párom mesélt az ilyen vizsgálatokról, kétlem, hogy lenne merevedésed.
2021. júl. 18. 23:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már voltam párszor....

Hát barátom ha neked ott mervedésed lesz akkor nem vagy 100as

Semmi kellemes nincs benne

Nem egy szexualitástól túl fűtött nővérke fog neked prosztata masszázst adni...

Cseppet sem kellemes érzés ami ott megy

2021. júl. 18. 23:08
 4/8 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Még a heréid is visszakúsznak a hasüregedbe, nemhogy merevedésed legyen. 🙀🙀🙀
2021. júl. 18. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Eddig egyszer voltam urológusnál (nem rég).

Úgy be voltam stresszelve a prosztata vizsgálat miatt hogy életemben nem volt olyan kicsi a répám.

Szerencsére nem kellett benyúlnia szóval kb. nevetve jöttem ki a dokitól, annyira még soha nem voltam megkönnyebbülve :D

Ha te szeretsz dolgokat dugni a fenekdbe akkor lehet felizgulsz tőle de szerintem nem ez a jellemző :D

2021. júl. 18. 23:19
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
Voltam.Csak ne azon a napon mej, amikor a rezidensek is ott lesznek es fotókat is szoktak készíteni a dolgozathoz.Fele fiatal 20 on éves nő.Ráadásul valaki mindig bejön.Hol egy ápolónő,hol a laborból az eredményeket hozó személy.
2021. júl. 19. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is voltam. Igaz magánba doktornőnél, és hátul nem nyúlt be. Herevizsgálat után a hímvesszőre tért ahogy mozgatta kezdett felkeményedni. Eléggé cikinek éreztem, ő meg enyhén lefelé nyomta. Aztán gyorsan megkérdeztem, hogy felöltözhetek? Igent mondott, és gyorsan húztam fel a cuccaim. Nő amúgy nem nézett ki rosszul, 40 körül lehetett. Bár ennek már majdnem 10eve. Az ok amiért odamentem nem lett meg...
2021. júl. 24. 00:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell félni,nem fog felállni!A doki úgy néz meg mindent,hogy te ne élvezd!
2022. dec. 25. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!