Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki, ha futás közben ide oda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha futás közben ide oda fityeg a fityegő?

Figyelt kérdés
nem vagyok egy magamutogató valaki, viszont szenvedelyem a futas, es akármilyen alsót veszek fel, az alfelem nyugtalan része folyamatosan irányt változtat. Nem akarok #metoo gonosztevő lenni :D nem vagyok egy helyes valaki, szóval az összkép némiképp zavaró lehet. Lányok, ciki ez, vagy nem gáz?
2021. júl. 12. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Szoktam futni, sőt még kosarazni is ami elég sok ugribugrival jár, de érdekes hogy nem szokott ide-oda lötyögni. Azért van rajtad az alsónadrág, ne olyat vegyél fel amiből kilóg. Ha kilóg akkor gáz, magamutogatás. Amúgy meg senkit sem érdekel.
2021. júl. 12. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne lenge alsot vegyel fel, wow.
2021. júl. 12. 14:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom a lányok is átérzik, ahogyan náluk is lobognak az almák-körték, ha nem vigyáznak eléggé.
2021. júl. 12. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel van péniszed es heréid, ezért ezek elmozdulhatnak még a sportalsóban is. Ez normális. Éppúgy mint a nők melle is mozog a sport melltartóban is.

Szerintem még a szűk futónadrág is elfogadható férfiakon sportoláshoz, mégha az többet is mutat az átlagnál. Akit ez zavar, ne nézzen oda. A sportruha gyártók a jobb funkcionalitás és a kényelem miatt tervezték ilyenre. Szóval a válaszom:nem ciki.

2021. júl. 12. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy ettől ki fog nyúlni a zacsid? A nők is azért hordanak melltartót, főleg szoptatás után, hogy ne ereszkedjen meg a cici. Idős korodra a térdedig érhet a tököd, ami nem szép látvány és nem is kényelmes.
2021. júl. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!