Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randipartnerem fingott vagy mi volt ez?
Felocsúdva a "sokkból", leírom a tegnapi sztorimat, mert ilyet én még nem tapasztaltam.
Randiztam egy csajszival, tip-top kis igényes huszonéves lány. Étterembe taliztunk, ettünk egyet, ittunk, majd sétáltunk egy parkba, leültünk beszélgetni. Nekem már ott fura volt mert éreztem, néha megcsapta az orromat valami bűz, de aztán elmúlt. Azt hittem csak valahonnan a távolból jön.
De nem. Hazaértünk hozzám, mondtam neki foglalkon helyet a kanapén, kimentem konyhába poharakért, mire visszaérek szobába és közeledem a csajhoz ismét csak megcsap az a szag. Aztán elmúlt. Az est további részében még 2x éreztem hasonlóan a korábbihoz mikor szintén kimentem és visszajöttem.
Szóval most komolyan ilyen igénytelen lett volna hogy ott ereget vagy ez mi? És nem gondolja hogy megérzem esetleg?
22/F
"Na és nem hatott rád illuziórombolóként és lankasztólag az egész estét átható markáns alfar szag?"
MARKÁNS ALFAR SZAG
XDDD Markáns
AZMI??? mi az h markáns fingszag??XDD
:)))
Markáns az gondolom itt az erőteljes, bűzös fingra utal. :))
Ez a hónap posztja.😀
Várom a folytatást.
33-as
Mivel a parkban és a lakásomban is éreztem, ahol már az előszobában levette a magassarkúját, és a lakás másik végén van a kanapé, ez a verzió kizárva. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!