Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A randipartnerem fingott vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randipartnerem fingott vagy mi volt ez?

Figyelt kérdés

Felocsúdva a "sokkból", leírom a tegnapi sztorimat, mert ilyet én még nem tapasztaltam.

Randiztam egy csajszival, tip-top kis igényes huszonéves lány. Étterembe taliztunk, ettünk egyet, ittunk, majd sétáltunk egy parkba, leültünk beszélgetni. Nekem már ott fura volt mert éreztem, néha megcsapta az orromat valami bűz, de aztán elmúlt. Azt hittem csak valahonnan a távolból jön.

De nem. Hazaértünk hozzám, mondtam neki foglalkon helyet a kanapén, kimentem konyhába poharakért, mire visszaérek szobába és közeledem a csajhoz ismét csak megcsap az a szag. Aztán elmúlt. Az est további részében még 2x éreztem hasonlóan a korábbihoz mikor szintén kimentem és visszajöttem.

Szóval most komolyan ilyen igénytelen lett volna hogy ott ereget vagy ez mi? És nem gondolja hogy megérzem esetleg?

22/F

2021. júl. 18. 21:31
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
67%

Gondolj bele egy kicsit.

Az mennyivel lenne gázabb, ha folyton rohangálnia kéne wc-re, hogy kifingja magát.

Ráadásul ha a közelében vagy és olyan helyen vagytok, hova menjen szerencsétlen?

Tudod milyen rossz ha sokáig visszatartod, és már csikarja a hasad mint az állat?

Inkább ez jöjjön ki mint a mentő...

2021. júl. 18. 21:50
 12/38 A kérdező kommentje:

Nem is tettem szóvá neki. Lenyeltem. De azért én ezt úgy érzem mintha nem tisztelt volna eléggé. Lehet én is tudtam volna fingani, mégse tettem. Kapcsolatba belefér nyilván, első randin nem.

Ha meg kakálnia kell, menjen el, nem nevettem volna ki.

2021. júl. 18. 21:53
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom... vannak ezek a diétás kaják, aminek szeles mellékhatása van, lehet ilyenen volt éppen. Kellemetlen lehetett az ő részéről is hidd el, és nem is fog pozitív emlékként megmaradni benne a dolog, de ezen változtathatsz. Randizz vele újra, és ha megint befingik neked, akkor megkérdezed tőle, hogy mi a baja veled? Netán megbántottad akaratodon kívül, hogy odakozmál az orrod alá? Légy szíves a kedvemért tedd meg hogy elhívod randira! Érdekel a viharos románc folytatása. :D
2021. júl. 18. 21:58
 14/38 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ha a csaj oda szarik az asztalodra akkor is férfiként te felelősséged lenne hogy szegény nőn segíts, állatként viselkedik elfelejtette milyen embernek lenni ne bánj vele durván. Azért egy kis önállóságot adjunk már a nőnek, ne szarjon be az első randin, ez a minimum.
2021. júl. 18. 22:05
 15/38 A kérdező kommentje:

Szeretnék még vele talizni mert ezt leszámítva jól ment az este. Mondjuk a takaró alá nem mertem beszagolni az este. :)))

Sportos csajszi, szóval lehetséges az amit írsz 13-as. Nem tudom én sem, nem találkoztam még ilyennel. Ha viszont legközelebb is odafingik akkor ennek nem lesz folytatása.

2021. júl. 18. 22:07
 16/38 anonim ***** válasza:
97%
A havi egy menstruáció megvan nőknél? Ha éppen megvolt neki tegnap, 300 spártai sem tudta volna útját állni az ilyenkor jelentkező szélgörcsöknek.
2021. júl. 18. 22:08
 17/38 anonim ***** válasza:
76%

"Mondjuk a takaró alá nem mertem beszagolni az este. :)))"

Szagolj be, használd altatóként, mert bekábulsz tőle.

Vagy ha nem, akkor mondd hangosan hogy ó édes öreganyám, mit műveltél te itt alattunk? Ropog a picsád mint a tüzijáték, drágám!

2021. júl. 18. 22:10
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

" Ha viszont legközelebb is odafingik akkor ennek nem lesz folytatása."

Nem próbálod vele megbeszélni? Hogy írsz neki, hogy figyelj, ha fingról van szó te odateszed magad. Az orrom alá is. Nem tudom, ez tiszteletlenség, vagy jutalom, őszinteség a részedről, mert mellettem megmered tenni?

2021. júl. 18. 22:12
 19/38 A kérdező kommentje:
16-os természetesen, éltem már együtt nővel. Nem az a baj továbbra sem hogy fingik, hanem az, hogy első randin, az orrom alá és nem mellékesen penetránsan büdöset.
2021. júl. 18. 22:13
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Meghalok... :DDDDDDd Imádlak.

" nem mellékesen penetránsan büdöset."

XDDDD

2021. júl. 18. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!