Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ismerkedés melyik fázisától...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ismerkedés melyik fázisától szoktatok a szexen ábrándozni az illetővel?

Figyelt kérdés
Nemet, kort is írjatok légyszi! :)

2021. júl. 18. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként az első perctől. Ha az nem megy, akkor nem is lesz belőle semmi.
2021. júl. 18. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szimpatikus a nő vagy az idomai tetszenek akkor elég hamar de ha nagyon nézem a cickokat mindig lebukok
2021. júl. 18. 15:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ kivel ismerkedem. Először ölelkezésről, összebújásról, simogatásról fantáziálok, az első nap után, ahogy megismertem.

De ha az adott nő nagyon erős szexuális kisugárzással rendelkezik, akkor rá gondolok zuhanyzás közben is, miközben kielégítem magam. Viszont olyan is volt már, hogy az illetővel semennyire sem lehetett szexuális dolgokról beszélgetni. Ilyenkor bűnnek érzem, ha felizgulok tőle és ez nagyon káros, ezért többször biztos nem ismerkednék olyannal, akivel ilyen hidegség uralkodik köztünk a forró tűz helyett.

2021. júl. 18. 16:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A páromról, kollégám volt. Gyakorlatilag 1 évig fantáziáltam róla…. Akkor mindketten kapcsolatban voltunk, én férjnél… meg ő jóval fiatalabb is volt nálam, így csak a fantázia maradt…

Mire oda kerültünk, hogy először megcsókolt én már annyira kivoltam, hogy semmivel sem törődve, mi illik, mi nem illik, azonnal lefeküdtem vele. 🙂 33/N

2021. júl. 18. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb azonnal. 21 L
2021. júl. 18. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Ha tetszik a nő, akkor szinte egyből, de nem kemény szexre kell gondolni, hanem pl.: lábfétises dolgokra. (F39)
2021. júl. 18. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz a kezdetektől fogva úgy rátekinteni, akkor szerintem alapból felejtős is az egész.
2021. júl. 18. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor
2021. júl. 20. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!