Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vagyok ennyire balf*sz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire balf*sz ha csajozásról van szó?

Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni lányokkal akár az utcán akár egy buszmegállóban, bárhol. Sokszor még a szemkontaktust sem merem fel venni velük, pedig egyszer rámosolyogtam egy helyes lányra aki visszamosolygott és feldobta az egész napom. Iszonyat jó kedvem lett tőle. Mondták már hogy nem vagyok csúnya de gátlásos vagyok és felvállalom hogy nem tudok csajozni. Min kellene változtatnom?

2021. júl. 13. 06:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetnek nem baj, ha a másik szemébe nézel. Esetleg meg is szólíthatod őket.
2021. júl. 13. 06:51
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Min kellene változtatnod?

Önbizalmat kéne növesztened…

Illetve ha szorongós vagy, akkor kevesebbet szorongani.

Egyik sem könnyű feladat…

Ahhoz, hogy tudjunk abban segíteni, hogy ezeket hogyan érd el, sokkal többet kéne tudnunk rólad.

2021. júl. 13. 06:55
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
A nagy “titok”, hogy ne akarj ismerkedni. Csinálj valami értelmes, társasági tevékenységet, ne görcsölj, légy laza, beszélj, figyelj! Észre sem veszed és már be is “csajoztál”…
2021. júl. 13. 07:18
 4/21 anonim ***** válasza:
53%

Kezdjük azzal, hogy azért nem bárhol érdemes ismerkedni csajokkal, hanem inkább csak ott, ahol kikapcsolódási céllal vannak.

Táncos, zenés szórakozóhelyen, strandon, parkban/sétányon. Pl. strandon legyen nálad labda, ha egy csajjal van mosoly kontakt, akkor utána simán hívd labdázni.

2021. júl. 13. 07:19
 5/21 A kérdező kommentje:
#3 Igen egyébként Puzsér is ezt mondta egy videójában, hogy ne akarj csajozni, mert akkor nem fog sikerülni. De ha egyszerűen vágyom rá akkor nehéz megszabadulni ettől a gondolattól.
2021. júl. 13. 07:45
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

#3-as vagyok.

Nem követem Puzsért, de csak lehet benne valami, ha már ketten mondjuk…

Fiatal koromban sokat discoztam, de nem igazán ment a csajozás. Nem volt se dumám, se önbizalmam hozzá, viszont szerettem és egy idő után tudtam is táncolni. A jó mozgás mellé már nem igazán kellett duma… ;-)

2021. júl. 13. 08:24
 7/21 anonim ***** válasza:
82%

"ne emeld piedesztálra a puncit" - nekem ez a híres mondat segített, azelőtt én is valami nagy és megfoghatatlan dolognak tartottam az ismerkedést. Ha tetszik valaki, oda kell hozzá menni és mindenféle udvariaskodás nélkül ezt kell mondani: "Szia, nagyon tetszel nekem, randiznál velem?"

Lesz, aki nemet mond, de neked úgyis csak az kell, aki igent fog mondani.

2021. júl. 13. 13:06
 8/21 anonim válasza:
100%
Én is ugyanabban a cipőben járok. Türelem, türelem, türelem... majd egyszercsak elmegy az élet. Miközben mások meg mondják, hogy tenni kell a barátnőért. Na akkor most hol az igazság...
2021. júl. 14. 08:22
 9/21 exronin ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem jársz sehová. Javaslom kezdj el egy olyan sportot, ahol lányok is vannak. Ne csajozni menj, hanem, hogy megszokd őket, beszèlgess velük, megèrtsd a gondolataikat. Ha sokat beszèlgetsz velük, a csábítás is menni fog. Türelem.

(A legegyszerűbb ilyen szempontból a túrázás.Lèpj be néhány fèszbúkcsoportba és tádám!)

2021. júl. 14. 08:41
 10/21 A kérdező kommentje:
7-es válasza nagyon lényegre törő volt. Köszönöm. Meg persze a többiek válaszát is!
2021. júl. 16. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!