Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajokon mennyire látszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajokon mennyire látszik ha szexeltek pl x órája?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel a napokban készült egy kép,amiről egyik rokonom szerint barátnőm pofija feltűnően mindkét oldalon kivan pirosodva,csillognak a szemei és a mosolya is olyan mintha nemsokkal előtte boldoggá tettem volna.

Ez ennyire egyértelműen látszik a csajokon?Mert valóban szexeltünk előtte nemsokkal de nem gondoltam volna hogy ez olyan feltűnő lesz másnak:)

2021. júl. 18. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
sokaknál eléggé feltűnő, kisimul az arcuk
2021. júl. 18. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
rajtam eléggé
2021. júl. 18. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Én sokszor azt veszem észre, ha feltűnően kedves, jókedvű lesz, mosolyognak, minden rózsaszín. Egyből látszik, olyannál, akit ismersz már jobban.
2021. júl. 18. 09:36
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező: amúgy orgazmusa is volt a barátnődnek? Vagy önmagában az aktus elég volt ahhoz, hogy látszódjon rajta?
2021. júl. 18. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

#1 vagyok:

bár azt még mellé tenném, hogy nem feltétlen elég a szex, az orgazmus után simulnak ki (amire nem minden partnerük figyel ugye)

2021. júl. 18. 10:09
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
#3 Az is lehet, hogy csak egy jót cart előtte.
2021. júl. 18. 11:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Aki ismeri, az észreveheti, hogyha figyel. Nekem például már mondták, hogy sokkal jobban csillog a szemem, folyamatosan mosolygok, sokkal pozitívabban állok a világhoz, és mindenhez van kedvem. De a legjobb barátnőm még egyszer azt is észrevette, hogy fáradt vagyok, viszont máshogy, mint amikor elfáradok edzésen, vagy egy egyetemi vizsgára tanulós délután után.
2021. júl. 18. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Észre lehet. Nem tudom mennyi ideig. De igen.
2021. júl. 18. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!