Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randira nagyon túlzó lenne ez a szett?
Úgy fogalmaznék, hogy nem vagyok semmi jónak az elrontója. Meglepném a partnerem. Szerintetek?
Akkor tessék egy másik fotó, a kedvedért csináltam, hogy befejezd a hülyeségedet hogy kamu és stb.
A szettet kérdeztem és nem azt kértem hogy az alakomon gúnyolodj.
Ne csesztessétek már! Szép és csinos csaj, semmi hiba vele!
Nagyjából apád korabeli vagyok, aki azért megnézi a szép csajokat 18-tól 50-ig.
Szeretettel, tisztelettel: inkább harmadik-negyedik, de méginkább ötödik randi. Fog akkor is nagyot szólni, ha a srác nincs fából.
Nekem olyan nagyon "felhívás keringőre". Ha srác tökös, szeret egy kicsit vadászni. Itt a préda nagyon kiterül és nagyon odaadja magát.
Te tudod. Én, akit második randin megkapnék, nem sokra tartanám!
F, 43
Ha prosti lenne, megkérdezné, mit szeret a srác.
Szép hosszúak a combjaid, de a szoknya olyan titkárnős, a csipkefelső meg kihívó....valahogy vagy az alsó legyen egyszerűbb, könnyebb, rövidebb, vagy a felső kissé konzervatívabb.
a 15-ös
A szoknya még oké.A felsőrész szerintem nem utcára való.
Valami kevesbé kivágott topban is vonzó lehetsz.Ugyis eléggé látszanának a vonalaid,az meg éppen elég.
Személy szerint én feszengenék egy vacsoraasztalnál, ha így jelennél meg.
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!