Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szórakozóhelyen hogyan szedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyen hogyan szedtek fel egy lányt?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam két haverommal a Heavenbe, mindketten kb 10 perc múlva már be is csajoztak, egyikőjük haza is vitte a lányt. Amennyire láttam, annyi volt a módszerük, hogy tánc közben odamentek a lányojhoz, hozzajuk simulva elkezdtek táncolni, majd két perc utàn már ment is a csókcsata. Én is volt, hogy bepróbálkoztam, de valahogy annyira azt éreztem magamban, hogy mit taperolok egy vadidegen nőt (nem popsitaperolás, csak egy normál közeledésre kell gondolni, ergo derekánál fogva tánc). Tudom, hogy mentalitás, meg úgy kell odamenni, hogy elhidd magadról, te vagy a legjobb pasi a teremben, de én azt az érzést, hogy milyen gáz valakihez odamennem úgy, hogy nem is ismerem, nem tudom kiverni a fejemből. Ti hogy csináljátok ezt buliban?

2021. júl. 17. 11:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
58%
#20 persze persze de igazából ingyen is, nyilván ezért járok bulikba, véletlenül sem azért, hogy jól érezzem magamat :))
2021. júl. 24. 11:38
 22/27 A megmentőd válasza:
0%

Jaja persze, de azért a vége mégis az hogy valakinek az ágyában ébredsz (jobb esetben és nem egy bokorban)... Szánalom

Úgy kell am felszedni őket, hogy odamész, előadod hogy te vagy a legjobb pasi a teremben és 5 perc után már cidáznak a bokorban.

2021. júl. 24. 18:59
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy örülök h nagy a szád, csak nem értem mi alapján teszel ilyen kijelentéseket

2021. júl. 24. 19:48
 24/27 A kérdező kommentje:
22 Elég bunkó vagy, kicsit visszavehetnél... Többieknek köszönöm az értelmes válaszokat.
2021. júl. 24. 21:35
 25/27 anonim ***** válasza:

Ha egy ilyen #22-höz hasonló szánalmas gyökér lenne a "megmentőm" bármilyen szituációban,hát inkább megförmednék:D

Amugy a kérdésre nem tudok jobban válaszolni mint az előttem szólók...Csak legyen egészséges önbizalmad de ne nyomulj bunkó stílusban,aztán valami biztos összejön

2021. júl. 24. 21:56
 26/27 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Mért lettem lepontozva?
2021. júl. 26. 13:45
 27/27 anonim ***** válasza:

Lehet, úgy jött át, hogy leitatod a csajokat.

Azt még hozzátenném, hogy látni/érezni kell, melyik nő nyitott épp egy kalandra és melyik nem, nyilván korrekt módon rá is lehet kérdezni nála, hogy mit tervez az este folyamán.

2021. júl. 26. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!