Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szórakozóhelyen hogyan szedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyen hogyan szedtek fel egy lányt?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam két haverommal a Heavenbe, mindketten kb 10 perc múlva már be is csajoztak, egyikőjük haza is vitte a lányt. Amennyire láttam, annyi volt a módszerük, hogy tánc közben odamentek a lányojhoz, hozzajuk simulva elkezdtek táncolni, majd két perc utàn már ment is a csókcsata. Én is volt, hogy bepróbálkoztam, de valahogy annyira azt éreztem magamban, hogy mit taperolok egy vadidegen nőt (nem popsitaperolás, csak egy normál közeledésre kell gondolni, ergo derekánál fogva tánc). Tudom, hogy mentalitás, meg úgy kell odamenni, hogy elhidd magadról, te vagy a legjobb pasi a teremben, de én azt az érzést, hogy milyen gáz valakihez odamennem úgy, hogy nem is ismerem, nem tudom kiverni a fejemből. Ti hogy csináljátok ezt buliban?

2021. júl. 17. 11:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

BP park

Zenében is inkább a 30 felettiek ízlésére céloznak.

2021. júl. 17. 13:42
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

#10 rohadtul nem vagyok amíbiciózus nem érdekel ez az egész. Csak lazán el akarok lenni. Vannak helyek ahova menni szoktam a zene miatt, csak most valami más dologra gondoltam, nem a zenéért, hanem csak mulatni.

#11 kösz a tippet! Ránéztem jónak tűnik, ilyesmire gondoltam, ha jól értem az összes stílus egy jeggyel van.

2021. júl. 17. 15:15
 13/27 A kérdező kommentje:

11-es válaszolóval egyetértek, Bp parkban van a 25-30as korosztály nagy arányban van jelen, multkori Necc partyn is ez volt az arány. Július 30-án újra Necc Party, tudom ajànlani.

Nekem ez a tinidisco kimaradt az életemből, nekem fura, hogy a fiatalabb korosztályt tényleg be lehet cserkészni egy éjszakánxi magabiztossággal és 1-2 pohár vodkaszódával. Ettől függetlenül szívesen felszednék egy tinit, majd megtanulom, mi kell nekik

2021. júl. 17. 15:20
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig egyszer tudtam leszopatni egy tini csajt szórakozóhelyen, de amúgy legtöbbször az van hogy mire beindulnék már az összes jó csaj palival van
2021. júl. 19. 09:39
 15/27 anonim ***** válasza:
94%
Kb. ahogy a haverjaid, 30+-os nőknél is bevált már, nyilván figyelni kell a nő jelzéseit és fokozatosan haladni, nem csak random egyből rámászni.:)
2021. júl. 21. 22:07
 16/27 anonim ***** válasza:
32%
Ha látom a csaj nézéséből hogy bejövök neki meghívom egy csomó italra, ez 99 %-ban bejön. Ha azt érzi, hogy költesz rá simán el lehet őket vinni. 5-6 italnál nem nagyon isznak többet egy este. Annyit megér.
2021. júl. 21. 23:11
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Minimum hívjon meg egy drága italra. 20L
2021. júl. 22. 10:05
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Sose vettem piát buliban felszedett nőknek. 🤔
2021. júl. 22. 12:46
 19/27 anonim ***** válasza:
68%
Ha valaki előbb akar találkozni a seggemmel mint az arcommal az olyan offot kap, hogy a környező fasziknak is elmegy tőle a kedve xd ha normálisan odajön, beszélgetünk kicsit nekem sokkal szimpatikusabb, nem igazán szeretem ha táncolni jön oda
2021. júl. 22. 23:00
 20/27 A megmentőd válasza:
19%

#19 de azért ötezerért bármikor lecidázod a török kamionsofőrt is valamelyik drogos buliban

Üdv

A megmentőd

2021. júl. 23. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!