Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/37 anonim válasza:
Esztike jó kis csaj de a környezetemben rengeteg hasonlóan jó nőt látok.Inkább őket nézegetem élőben pl az utcán vagy buszon, erre-arra. :D
23/37 anonim válasza:
Úr isten, jó régi kérdés, de csak is Ada 🥰🥰 Még valahol szerintem meg van a róla szóló Playboy
24/37 anonim válasza:
Adával 1házban lakik a haverom,soxor talizunk és dumálunk. Jó fej
Dugnám is ha lehetne.
26/37 anonim válasza:
Olyan buta feje van mindkettőnek, de Eszti 1 fokkal jobban néz ki
27/37 anonim válasza:
Egyik se. Jellegtelen tucatcsaj mindkettő. Olyan, akit rendőrségi azonosításon se ismernék fel 6 más tucatcsaj között.
28/37 anonim válasza:
Azon gondolkodtam, hogy ez biztosan egy unatkozó tinédzser lehet, aki ilyeneket kérdez. Ahelyett, hogy a közelében élő nőkre hajtana, és azokat döngetné, TV bemondónőket értékelget.
29/37 anonim válasza:
Mindkettő jó, anno tini koromban Adára vertem is néha mikor a Viván volt még műsorokban... Iszák Eszti is bejön, jöhetne.
30/37 anonim válasza:
Ada a gyerekkori szerelmem volt, mikor a vivan volt meg..imadtam. Ada!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!