Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10es
Lehet sznobkodni, hogy neked csak Munkácsytól és Da Vincitől felfelé ember az ember... De valójában az, aki tájékozott, és intelligens, az az élet minden területén és szintjén tájékozott kell legyen.
Bár valószínűleg úgyse erre a véleményre vagy kíváncsi, but here are my 2 cents:
Egyiket se ismerem, külsőre mindkettő szép, de egyikük sem az esetem. Ez az Ada ránézésre talán kicsit szimpatikusabb, mert kevésbé tűnik síkbutának. Ez az Iszák Eszti nekem nagyon üresfejű modellecskének tűnik, akinek soha semmi gondja se volt még az életben, és az egész élete a smink meg a bulika körül forog. Az Ada tekintete egy fokkal emberibb, de így ránézésre nem szimpi ő sem, gondolom bulvárcelebek mindketten.
Megvolt már az egyik, odajött és megkérdezte, hogy megfoghatja-e a karom. Nyomtam a pacekos dumákat azt estére nálam aludt, nem bírtok velem
23F
Testépítő
Sajnoshálistennek egyiket sem ismerem!
Értelmetlen a kérdés. Gondolom két középszerű nő, több kiló sminkkel. Csak a sminkes munkáját firtatod!
Egyetértek #5-tel! ;)
Többen írták, hogy Eszti túl vékony, meg hogy "gebe" - ez egyszerűen nem igaz! Vékony, karcsú, kecses, de nem annyira, hogy az már túlzás lenne. Nézzétek csak meg a rendkívül arányos, szép lábait, pl magassarkúban, azok a vádlik! Mmmm! Van ott izom, van ott forma! Biztos vagyok benne, hogy rendesen kondiban tartja magát, nem csak koplal.
Sok lány nagyon örülne ilyen szerencsés genetikának és ilyen légies karcsúságnak. Azt elhiszem, hogy sokakat bosszantanak a celebecskék, de azért nem kell a napot is letagadni az égről, és átlagosnak, meg gebének csúfolni azt, ami nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!