Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti lefeküdnétek Pikali Gerdával?
Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 14:41
1/11 anonim válasza:
Nekem a szinkronhangja tetszik, a neve is különleges, de amikor beazonosítottam, hogy ki ő külsőre, "nem gyere be" kategóriás lett.
3/11 anonim válasza:
Én igen, szép, karakteres arca van, és nem is kövér, miért is ne.
4/11 anonim válasza:
Első ránézésre olyan kis aranyos-szerény-ártatlannak tűnik, de lehet, hogy az ágyban, mint a vadmacska, végülis amint látom Rékasi Karcsit is lecumizta már... :-)
5/11 anonim válasza:
Nem is értem. Akkor ezek szerint , neked lenne rá lehetőséged , csak megerősítésre vágytál :)
6/11 anonim válasza:
Le. Pár körre elvinném. Így ránézésre olyan vadmacska típus aki tudna olyat csinálni a léccel, amit még nem csinált vele nekem senki
7/11 anonim válasza:
Persze, jó nô. De a Rékasi Károly dugja, nem?
8/11 anonim válasza:
Arcra annyira nem jön be, de tény hogy van kisugárzása és jó az alakja, szóval simán :)
10/11 anonim válasza:
Még nyalnám Gerda néni punciját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!