Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mire utalhat ez? 23/N

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mire utalhat ez? 23/N

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki online mindig lajkol, nagyon régen beszéltünk is.

Rám írt, kb . 3 hónapja és beszéltünk kicsit, hogy kivel mi történt az évek alatt, mondta hogy van barátnője. Egyszer csak tiltott mindenhonnan. 3 napja bekövetett instan és írt. Kérdeztem tőle hogy miért tiltott le, ezt írta "észbe kaptam, hogy nem kellene írnom, jobb ha nem látlak, nem tehetek róla hogy bejössz"

Személyesen nem szoktunk találkozni, viszont gyakran posztolok magamról.

Miért zavarhattam hogy ismerősök vagyunk? Én nem írtam rá meg semmi, nem zaklattam.

2021. júl. 16. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A #7-es megmondta a frankót! Én is erre tippeltem.
2021. júl. 16. 14:01
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon béna ha az van amit a #5 ír. Ha félre akar "búbolni" akkor legyen tökös pasi hozzá vagy ha az otthoniak miatt parázik akkor meg ne figyelgessen másik csajt.
2021. júl. 16. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

az #5 és #7 ugyanaz csak másképpen megfogalmazva, de mindketten ugyanúgy látjuk.

Kedves kérdező nem kötözködés, hanem szándékos provokáció a szem felnyitására, hantaboyok helyett inkább azokra fókuszálj akik nem játszmáznak, meg titokban akarnak félrekúrogatni hanem te vagy nekik a fókuszpontban és rád akarnak figyelni. Skippeld az ipsét, hosszú távon ebből nem jössz ki jól.

2021. júl. 16. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:
En rad irhatok? :P
2021. júl. 17. 07:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Azóta megoldódott, változott ez a dolog?
2023. febr. 14. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!