Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Titeket érdekelne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket érdekelne vagy sem hogy a pasi már fél éve nem "tarja karban" az intim szőrzetét?

Figyelt kérdés

Fél éve egyáltalán nem vágja ollóval és nem is borotválja az intim szőrzetét.

Titeket ez zavarna vagy sem? Orálnál kényelmetlen lenne számotokra?

2021. júl. 15. 14:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
10 Az a gáz,hogy ennyire egyszerű vagy. Mivel természetes,semmi hátránya nincs,ha van. Sajnálatra méltó maximum te vagy,ha úgy gondolod,hogy így nem lehet magát tisztán tartani. Sajnálom a párodar,hogy ilyen buta partnere van. Már ha van párod...
2021. júl. 15. 17:47
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

#9, 11

Nem kell borotválni, de akkor ne várd el egy nőtől hogy orálozzon neked ha dzsumbuj vagy, elég kiábrándító ha a szőr bele megy a szádba...

2021. júl. 15. 18:44
 13/23 anonim ***** válasza:
59%

#11: az a gáz, hogy te vagy az egyszerű, és még reklámozod is. :D

Te se jártál biológiára, és valószínűleg emberi kapcsolataid sincsenek, ha ilyeneket mondasz. Felteszem, a hónaljad is egy nagy szőrcsomó, mert az úgy "természetes", és a hajad is raszta.

Lehet, hogy olvasni megtanultál, de a szövegértéssel még gondjaid vannak.

1. senki sehol nem írta, hogy a szőröst nem lehet tisztán tartani. De: a TÉNY ellenben az, hogy a szennyeződés, az izzadság, a mikroorganizmusok stb sokkal könnyebben és hamarabb megülnek a dzsungelben, mint a bőrön. Ergo teljesen mindegy, hogy naponta 2x fürdesz, bizony a szőr (különösen intim helyeken, hajlatokban mint a fanszőrzet vagy a hónalj pl) hamarabb büdi lesz, és bizony az is tény, hogy alaposabb tisztítást igényel. Ha te ezt nem tudtad, te vagy a sajnálatra méltón buta ember.

2. És most idézlek: "Mivel természetes,semmi hátránya nincs,ha van"

Ennél nagyobb ökörséget ritkán hall még a tapasztalt gyakoris olvasó is. Ezzel azt állítottad, hogy ami természetes, az csak jó lehet. Ekkora butasággal elég durván lejáratod magad. Gondolom a hajad és a körmöd sem vágod soha, hiszen természetes, hogy nő. És nyilván a természetben kizárólag jó dolgok fordulnak elő, minden bacilus és baktérium, minden növény és állat csak előnyökkel bír.

Na mindegy, nem magyarázom tovább, mert bizonyos intelligencia szint alatt ezek az összefüggések nyilván nem értelmezhetők, szóval neked kb mindegy.

2021. júl. 16. 07:28
 14/23 anonim ***** válasza:
30%

Fél éve nem mosta meg vagy mi??

Ja hogy nem borotválja. Agymosott vagy. Nagyon.

2021. júl. 16. 08:34
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
13 Te ennyire nehéz felfogású vagy? Először azon vekengsz,hogy a fanszőrzet "nem higénikus",ami hazugság. Utána elismered,hogy igazából azt is ugyanúgy lehet tisztántartani. Akkor minek írsz hülyesegeket? Értjük,hogy neked nem tetszik,attól az még nem igaz,hogy hátrányt okoz bármiben. Nyomd ki a szemed is,ha holnaptól az a divat.
2021. júl. 16. 09:20
 16/23 anonim ***** válasza:
65%
12 Köszönöm, ragaszkodom hozzá,hogy rajtam ne orálozzon egy nő sem, mert én is nő vagyok.
2021. júl. 16. 09:21
 17/23 anonim ***** válasza:
24%
Az ugye megvan, hogy nem olyan rég, 20-25 éve, még kb senki sem borotvált semmit, sem nők, sem férfiak?
2021. júl. 16. 09:23
 18/23 anonim ***** válasza:
37%

#15: basszus te tényleg valami szellemileg visszamaradott vagy? Ennyire nehéz pár egyszerű, magyar mondatot értelmezned?

Igen, azt írtam, kevésbé higiénikus, és aki csak egy pici intelligenciával rendelkezik, az tudja, hogy így van és hogy miért (gyengébbek kedvéért még ki is írtam az okot).

Nem, sehol soha nem ismertem el, hogy _ugyanúgy_ lehet tisztán tartani, mert ez nem igaz. Ne csak olvass (ha egyáltalán elolvastad, bár ehet, hogy ez már túl sok karakter neked), értelmezz is.

Vagy szerinted a hajad és az arcod ugyanúgy lehet tisztán tartani? Más a bőr és más a szőrzet tisztán tartása, és ezt is leírtam miért, még ha csökött aggyal ezt nehéz is felfogni.

Itt szó sincs arról, hogy kinek mi tetszik, eleve ízlésről nem lehet vitatkozni. Vagy ha én mondjuk a kéket szeretem, és kékben járok, míg te a feketét, akkor is nekem támadsz, hogy nyomjam ki a szemem ha az lesz a divat, mert szerintem a kék szép? Csak egy idióta ír ilyeneket.

Én elhiszem és elfogadom, hogy neked a szőrös tetszik, magánügyed. De ne akarj senkit meggyőzni arról, hogy ez elvárás, vagy ez a természetes, stb, és pláne nem kell olyan ostobaságokkal érvelni, hogy egészséges MERT az a természetes.

Akkor miért nem jár minden pasi derékig érő szakállal? Miért borotváljátok az arcotokat? Az arcszőrzet nem természetes?

2021. júl. 16. 10:03
 19/23 anonim ***** válasza:
37%
#17: ez így ebben a formában konkrétan hazugság. Évszázados története van a fanszőrzet eltávolításának. Tény, hogy a XX. században terjedt el igazán széles körben (az is több, mint 20-25 éve), de az az állítás, hogy SENKI, SEMMIT, az akkora hazugság, mint ha azt mondanád, 20-25 éve nem volt szokásban az orális vagy anális szex.
2021. júl. 16. 10:05
 20/23 anonim ***** válasza:
18 Akkor borotváld le a fejed is,meg a szemöldököd. Ja, hogy az tetszik. Ilyenkor nem fontos a higiénia? A csökött agyú idióta max te vagy. Szerinted megmosni az altestét ugyanannyi energia,mint mondjuk hajat mosni? Ugyanmár.
2021. júl. 16. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!