Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolkodnak el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkodnak el a lányok a szexmunkán?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm is ezen gondolkodik. Próbálom lebeszélni.

2021. júl. 14. 22:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

#10- Neki meg a Michael Kors táska, BMW és a tengerparti nyaralás.

Mindenkinek más az értékrendje :)

2021. júl. 14. 23:02
 12/37 anonim ***** válasza:
60%
"Egy ismerősöm is ezen gondolkodik. Próbálom lebeszélni." Nem kérdezte még, hogy mi közöd van hozzá?
2021. júl. 14. 23:08
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

7-es!

”egy hónapban 280 ezret és inkább otthagyta, szexelni pedig szeret. Nagyon értelmes biszex csaj”

Akkor mégsem volt annyira értelmes.

2021. júl. 14. 23:11
 14/37 anonim ***** válasza:

11-snél a pont.

12-es! És neked mi közöd van ahhoz, hogy mit csinál a kérdező?

2021. júl. 14. 23:12
 15/37 A kérdező kommentje:
Ha garantált lenne, hogy nem lehet elkapni valami életreszóló kezelés nélkül halálos betegséget (pl hiv) akkor nem lennék ennyire ellene. Így, ha rossz számokat sorsolnak ki az ember lánya/fiú könnyen lesz kitaszított (ha el nem titkolja a környezetében, ami azért elégé etikátlan, ha intim kapcsolat is van). Nekem ez a lány a szexpartnerem, a pasija börtönbe került kb. gazdasági ügyek miatt. Nekem van barátnőm, akivel nyitott kapcsolatban élek. De ettől a lánytól szexet sem akarok, ha belekezd ebbe. Mert eddig legalább a partnerei normálisak voltak. A barátjával is jóba vagyok. Tartjuk a kapcsolatot. Kérte próbáljak hatni a lányra, az se érdekli, ha állandó partnerem lesz, ameddig ő ki nem szabadul. Én azonban nem akarok ilyen átmeneti kapcsolatot.
2021. júl. 14. 23:12
 16/37 anonim ***** válasza:

Ez nem egyszeru kerdes. Ezt biztos lehet okosan is csinalni. Egyszer lattam szamolgatasokat, netto 1 milla folott boven lehet keresni, de ugye akkor 50 ember /ho. 600/ev, azert az eleg megterhelo lelkileg mert abbol mar vannak boven fura alakok.

De ha a tanulast, akar 10 evig tarto lakasra sporolast es nelkulozest nezzuk, hat nem tudom egyszerubb ut-e a prostitucio. De anyagilag gyorsabb. Persze ha nem megy el a lóvé Korszi táskakra, mert ha valaki 1millat keres, gyorsan bele lehet csuszi...

2021. júl. 14. 23:17
 17/37 A kérdező kommentje:
1 milliós fizetést azért biztonságosabb munkákból is össze lehet hozni. Még férfiként is. Szexmentesen
2021. júl. 14. 23:19
 18/37 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként is szeretem a szexet. Nagyon sok partnerem volt, van. Ha konzumálok csak olyanokkal fekszem le akikkel ingyen is megtenném. Nem mindegy hogy egy hónapban 300e keresek vagy 1,5 millàt. Persze nem itthon.
2021. júl. 14. 23:20
 19/37 anonim ***** válasza:

16-os!

Kevesebb is megterhelő lelkileg. Kivéve akkor, ha a csaj eleve szociopataként kezdi.

2021. júl. 14. 23:20
 20/37 anonim ***** válasza:
36%

18-as!

Ja, hogy korábban is kur.va voltál? Szereted a szexet, és akkor mi van? Ez a munka nem arról szól. Egy hónapban nem keresel 1,5 millát.

2021. júl. 14. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!