Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat nem zavarja a punciszag (még szűz vagyok és ezen gondolkodtam)? N/23
Na persze. Áll a farkam te meg elmész zuhanyozni.
Amúgy sokkal durvább körülmények között is szexelenek az emberek és az állatok. Pl egy fesztivál.
Spontán szex?
Én azért figyelek arra, hogy fogat és alvázat mossak szex előtt.
A puncimnak alapból nincs szaga (tudom, más nőknek van ilyen problémája). Aminek szaga van, az a vér, ha a menstruációm utolsó napján már nem is vérzek, de vérszaga még lehet belül.
Aminek szaga lehet, az a fenekem, azt mosom nagydolog után (bidé). Valamint a vizeletet akármennyire törli az ember papírral, az is szaglik, ezért pisilés után is bidézek.
Szóval sok szag nem lehet ott.
Nyáron izzadunk, de ha amúgy széklet és vizeletürítés után bidét használ az ember, akkor nem lehet kellemetlen szaga.
A pasijaim eddig mind kérés nélkül elmentek farkat mosni szex előtt. Nem akarták a vizeletszagú kukacot az arcomba tolni, ezt értékeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!