Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat nem zavarja a punciszag (még szűz vagyok és ezen gondolkodtam)? N/23
Nem, sőt a legtöbb férfi izgatónak találja az illatát.
Egy tisztességesen “karbantartott” nő nemi szerve nem büdös (na, az tényleg gusztustalan), inkább jellegzetes illata van.
Egy punci és fenékmosás kb. fél perc a kád szélén. A srác is megmoshatja a farkát, nem akarok tőle elkapni valamit a mosdatlan, túrós, izzadt, vizeletmaradványos nemi szerve miatt.
Ja és itt nem csak a nemi szervekről van szó, hanem ugye alap a kézmosás is, hiszen hozzá fog nyúlni a puncimhoz.
Tehát amikor elmegy pisilni, majd kezet mosni, akkor megmossa a farkát is. Ez fél perc.
Én elmegyek pisilni, mert tele hólyaggal szexelni nem szeretek, utána lemosom a puncim, popsim, kezet mosok, esetleg gyorsan fogat is. Ez kb. 1 perc.
Sztem se lenne zavaró. Viszont ilyen hirtelen sex esetén mikor volt rá példa tényleg 2 per míg kimegyek a mosdóban és akár a csapnál megmosom én is a farkam.
Nőnek se hiszem, hogy sokkal több lenne.
Egyik barátom mindig kitörli a lány nemiszervét mielőtt lenne akármi is.
Ilyen nedves kendővel vagy mivel
Eleve kézmosással indítunk, mert eléggé veszélyes kórokozókat lehet összeszedni siman koszos kézről is, ha az a hüvelybe téved. Márpedig oda téved előjáték során. Akkor már semmibe se kerül puncit és péniszt mosni.
A nemi szerveknek, ha egészségesek, akkor nem lehet nagyon kellemetlen szaguk. Nem a punci szaga zavaró egy egészséges puncinál, hanem pont a fertőzések elkerülése érdekében kell nemi szerveket és kezet mosni szex előtt.
Anális szex előtt meg aztán még jobban kell tisztálkodni és ha egyszer a hatsó bejáraton bement a farok, onnantól nem mehet más testnyílásba.
Engem sem zavar, sőt képzeld még jobban felhergel.. Aza a fincsi illat.. Nyami
. Már nyalnálak is ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!