Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj nem tud elélvezni a nyalástól akkor a nyalóban van a hiba?
Én jártam így. Nem minden lány szereti úgy ahogy "tanultam". Van aki úgy szereti hogy épp hogy csak a csiklójához kell érni nyelvvel, van amelyik annyira hozzá kell nyomni a nyelvet a csiklóhoz hogy elzsibbad a nyelvem.
Tehát meg kell kérdezni hogy a jó.
12-es!
Nem, nem feltétlenül. Biztos valami feminista vagy.
Mi nők pontosan ugyanúgy különbözünk, mint a férfiak. Van akinek így jó, másnak úgy.
A pasikat sem lehet ugyan az alapján a "recept" alapján lesz@pni, mert az egyik azt szereti ha szívják, a másik ha kézzel is rásegítenek, a harmadik finoman, a negyedik szorosabban, az ötödiknek a makkja körül kell körözni, a hatodik a mélytorkot imádja, a hetediknek az nem ad semmi pluszt.
Nekem pl általában nem elég a pasi nyelve, az ujjait is be kell vetnie az orgazmushoz.
Ezért érdemes menet közben is kommunikálni, figyelni megjegyezni és alkalmazni a "tanultakat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!