Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden (férfinak nyújtott)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden (férfinak nyújtott) orális kényeztetés sz0pásnak minősül?

Figyelt kérdés

Tehát a pénisz végigcsókolása, nyalogatása, esetleg a makk nyelvvel és ajkakkal való stimulálása, időnkénti megszívása? Szóval ha konkrétan a pénisz nincs bevéve a szájba (és nem végez tipikus "bólogató" mozdulatokat rajta a nő), csak ingerelve van vele ilyen-olyan módon. Remélem, érthetően fejeztem ki magam.

Az ilyet minek szokás nevezni?

2021. júl. 14. 01:09
A kérdező szavazást indított:
Szopás
Nem szopás, simán csak orális szex
Egyéb (kifejtést díjaznám)
39 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez is orál, de nem mindegy minek nevezik, a lényeg hogy jó legyen :)
2021. júl. 14. 02:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, szerintem ez a szopás része. Együtt jár.

Szerintem.

2021. júl. 14. 05:20
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem félreértés, hogy a szopásnak a dugást kéne utánoznia, tehát hogy a nőnek bólogatnia kell. Sokkal intenzívebb, hogyha a nyelvével izgatja a legérzékenyebb részeket, akár kívülről, akár a szájába véve (ez a legalkalmasabb módja).
2021. júl. 14. 05:29
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
Szopás, orál, petting, szájbadugás, cumi, oboa, klarinét, szaxafon, fuvola. Stb.. Ezek rajtam kipróbálhatók.
2021. júl. 14. 05:47
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
a szopas es az oralis szex az UGYANAZ!! ne mond el senkinek
2021. júl. 14. 08:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor a nyalás nem orális szex? :D
2021. júl. 14. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:
19%
Az nem szopás. Még csak nem is orális szex mert igen, az ugyan az. Az simán csak orális kényeszetetés.
2021. júl. 14. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
a nyalas is az!
2021. júl. 15. 00:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!