Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden (férfinak nyújtott) orális kényeztetés sz0pásnak minősül?
Figyelt kérdés
Tehát a pénisz végigcsókolása, nyalogatása, esetleg a makk nyelvvel és ajkakkal való stimulálása, időnkénti megszívása? Szóval ha konkrétan a pénisz nincs bevéve a szájba (és nem végez tipikus "bólogató" mozdulatokat rajta a nő), csak ingerelve van vele ilyen-olyan módon. Remélem, érthetően fejeztem ki magam.
Az ilyet minek szokás nevezni?
2021. júl. 14. 01:09
A kérdező szavazást indított:
Szopás
Nem szopás, simán csak orális szex
Egyéb (kifejtést díjaznám)
39 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ez is orál, de nem mindegy minek nevezik, a lényeg hogy jó legyen :)
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem ez a szopás része. Együtt jár.
Szerintem.
3/8 anonim válasza:
Szerintem félreértés, hogy a szopásnak a dugást kéne utánoznia, tehát hogy a nőnek bólogatnia kell. Sokkal intenzívebb, hogyha a nyelvével izgatja a legérzékenyebb részeket, akár kívülről, akár a szájába véve (ez a legalkalmasabb módja).
4/8 anonim válasza:
Szopás, orál, petting, szájbadugás, cumi, oboa, klarinét, szaxafon, fuvola. Stb.. Ezek rajtam kipróbálhatók.
5/8 anonim válasza:
a szopas es az oralis szex az UGYANAZ!! ne mond el senkinek
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor a nyalás nem orális szex? :D
2021. júl. 14. 09:49
7/8 anonim válasza:
Az nem szopás. Még csak nem is orális szex mert igen, az ugyan az. Az simán csak orális kényeszetetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!