Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet venni női óvszert?
Szerintem nagyobb gyógyszertárakat kellene felhívni. Ja, és minden tiszteletem a tiéd, hogy eszedbe jutott ez a találmány. Sajnos én még nem próbáltam így, de nagyon kíváncsi vagyok h milyen.
(férfi válaszoló)
Köszi, aranyos vagy, de csak akkor szólj, ha találsz hozzá nőt is, aki bevállalja. (exeim nem akarták kipróbálni sem. Mondván: Belém nem dugdosunk semmit sem, meg hasonló szövegek. )
(1. Válaszoló)
A régi időkben a nőgyógyász segített benne, mert több méret létezik, és a kicsi elcsúszik, a nagy meg elmozdulhat.
Nem tudom így van - e még, de lehet a patikus is orvoshoz fog irányítani.
Szexshop, de nem mindegyikben van és nem is túl hatékony fogamzásgátlási módozat. Egyébként kicsit módosított változatában úgy hívják pesszárium, amit gyógyszertárban kapsz, de vegyél hozzá Pharmatex-et is egy úttal, mert csak erős spermicid zselével együtt nyújthat megfelelő védelmet.
Ezzel együtt a fogamzásgátlás két fél együttes döntése, nincs olyan hogy az egyik fél kijelenti csakis így és sehogy máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!