Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem merek óvszert venni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek óvszert venni?

Figyelt kérdés

nincs senki aki megvehetné nekem, én pedig nem merek

lány vagyok, és masztihoz kéne

2020. máj. 13. 16:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Miért kéne óvszer a masztihoz egyébként ? :D Ilyet én még nem is hallottam. Na de ha ragaszkodsz hozzá akkor menj el egy nagyobb szuper marketbe, ott nem ismer senki, és nem ciki. Vagy pl. a kauflandba és az Auchanba vannak már önkiszolgálós kasszák is, sima ügy nem látja senki.
2020. máj. 13. 16:59
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Mi van ?? Masztihoz?
2020. máj. 13. 17:00
 3/14 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nem ciki.

Mi lesz ha lesz barátod, akkor sem majd venni?

Ha meg cikinek érzed, hogy mások is látják, akkor vegyél még pár dolgot, és rakd rá a kasszánál.

Pl veszel két zacskó csipszet, és rárakod a kasszánál a szallagra, igy eltakarja az óvszert.

Igy csak az eladó fogja látni, de hidd el naponta több tizen vesznek ilyesmit.

2020. máj. 13. 17:05
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Őőő...szerintem olvass utána, hogy az óvszer szó szerint MIRE való...

Amúgy hány éves vagy?

2020. máj. 13. 17:06
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Igen, masztihoz is lehet óvszer. Miért ne? :)

Ahogy előttem is írták: Auchan, Tesco - akár önkiszolgáló pénztár, de vehetsz drogériában (Dm, Rossmann), nem fognak szörnyülködni rajta.

Vagy rendelhetsz online, diszkrét csomagolásban...

2020. máj. 13. 17:07
 6/14 A kérdező kommentje:
azért kell masztihoz, mert fel szertnék dugni kígyóuborkát meg ilyenekt, és az biztonságosabb óvszerrel
2020. máj. 13. 17:08
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
#5 Lánynak? Fiúnak oké, nade lánynak? Hogy? :D
2020. máj. 13. 17:08
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Áhh...értem. Nos, ha a masztihoz elég nagylány vagy, akkor ahhoz is legyél, hogy megveszed, ha szükséged van rá.
2020. máj. 13. 17:10
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Már írta, hogy miért, de pl. van, aki a vibrátorát is óvszerben használja... nem ördögtől való dolog.
2020. máj. 13. 17:11
 10/14 anonim ***** válasza:
49%
De amúgy arra még nem gondoltál, hogy vibrátort vegyél? Azt nem kéne kukázni, miután feldugtad.
2020. máj. 13. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!