Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek óvszert venni?
nincs senki aki megvehetné nekem, én pedig nem merek
lány vagyok, és masztihoz kéne
Szerintem itt nem a kukázásról van szó, hanem arról, hogy a testébe dug valamit, maszti céljából, gumival higiénikusabb.
Persze a vibri jó ötlet, csak lehet, hogy attól fél, megtalálnák nála.
Bár... ami azt illeti: a kéz, még mindig kéznél van. ;)
Ha nem akarsz inkább segédeszközt használni ( bár szerintem jó ötlet lenne, egészen más érzés, kialakítás, anyaghasználat stb, higiéniáról nem is beszélve),akkor rendelj. Én is azt teszem, bár nem a "nem merek" rész miatt, sokkal inkább azért, mert ami bevált, nem kapható máshol.
Viszont ha attól tartasz hogy egy dildót megtalálnának nálad.. az óvszert is meg fogják ugyanúgy, ha "kutatnak".
És képzeld el milyen, amikor a nők a férfit küldik le tamponért. De mitől félsz? Az eladók nem ismernek téged, önkiszolgáló van pl. tescoban. Visszakérdezni úgyse fognak. Nem újdonság, hogy valaki óvszert vesz. Vagy nincs olyan fiú barátod, aki bevállalná, hogy megveszi helyetted?
Ha ennyire félsz tőle akkor mért nem veszel egy segédeszközt egy szexshopban? Sokkal jobb, higiénikusabb és még óvszer se kell. Normális szülő nem kutakodik a gyerek cuccai közt, így nem is találhatják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!