Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gyorstüzelők hogyan képesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyorstüzelők hogyan képesek kielégiteni egy nőt?

Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%
Csak azt kéne megértsétek, hogy aki gyorstüzelő, az nem direkt csinálja, nem tehet róla ;)
2021. júl. 14. 07:15
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

De tehet róla. A párom az volt. Volt, mert hogy belejött szépen és tudja azért kontrollálni. Eljutottunk az azonnali, behatolás után 5mp-el való elélvezés után a fél óráig úgy, hogy kő kemény közben( a véralvadásgátló hatása)

2021. júl. 14. 09:32
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

11!

Hiába nem tehet róla, attól még ez egy probléma. Attól én még nem fogok kielégülni hogy ő nem tehet róla, kell valami megoldást keresni.

12!

Szuper, a párod szerencsés volt. Sajnos vannak akik hiába próbálják mégsem tudják irányítani

2021. júl. 14. 11:07
 14/16 anonim ***** válasza:
38%

"Szuper, a párod szerencsés volt. Sajnos vannak akik hiába próbálják mégsem tudják irányítani"

Erről beszélek. Én gyorstüzelő vagyok, mindent megteszek, hogy tovább bírjam, de nem megy, sőt, ha mindig erre koncentrálok, méghamarabb elsülök. És amúgy is abban már semmi jó nincs, hogy az élvezetem vissza kell tartsam, nem is lehet így élvezni a szexet. 11 voltam.

2021. júl. 15. 21:24
 15/16 anonim ***** válasza:
43%

Gyakorlással.

Megállnak tüzelés előtt.

2021. júl. 16. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Gyorstüzelés ellen egy olyan nő aki kész bármikor a dologra, kevés p...ci mégis mit vár, ha végre odajut persze hogy elsül ideje előtt!
2021. júl. 29. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!