Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Léteznek gyorstüzelő lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek gyorstüzelő lányok?

Figyelt kérdés

A barátnőm este rámmászott, lovaglópózban hozzám dörgölőzött de nem rakta be. Aztán kb egy perc múlva lemászott rólam azzal hogy bocsi de elmentem. Hozzátenném rajta nem nagyon látszik ha elélvez. Akkor sem ha csak maszturbál.

Na szóval nekem ez már hihetetlen hogy egy csaj ennyire hamar elmenjen, ráadásul ez már nem is első eset. Utána pedig túl érzékeny és álmos szóval nincs folytatás. Tapasztaltatok már ilyet?

#Gyorsan elmegy
2021. máj. 29. 09:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a barátnőm ilyen... Ha kicsit elkezdem simogatni, már elélvez, viszont még többet kér... Egy átlagos este 6-7x elélvez, de nagyon komolyan, szerencsére látszik is, meg persze a lepedőn is nyoma van :D
2021. máj. 29. 10:02
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, hát jó neked🙂

De akkor te be is rakod neki és szexeltek rendesen?

2021. máj. 29. 10:07
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
én is ilyen vagyok, de nekem nem elég egy :D
2021. máj. 29. 10:17
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Persze, szexelünk rendesen... minél több orgazmusa van, annál jobban kivánja a többit :) És ez persze nekem is jó, jót tesz az önbizalmamnak is, meg imádom látni, ahogy elélvez többször :)
2021. máj. 29. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Van olyan, hogy ennyire hamar elmegy, és olyan is, hogy nem kíván többet. Az viszont nincs rendben, ha rendszeresen előfordul, hogy rád nem gondol, szóval azt beszéld meg vele. Önző partner az egyik legrosszabb a szexben.
2021. máj. 29. 10:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez van nálam, ha hozzá dörzsölöm a péniszhez, nagyon gyorsan elélvezek. Utána kell egy kis idő, hogy újra legyen kedvem, mert érzékennyé válik a csiklóm, nem esik már jól utána, de 10-15 perc múlva mehet minden, mert újra visszajön a kedvem, a vágyam.

Ha neki nem jön vissza a kedve már arra a napra, miután elélvezett, akkor legközelebb megpróbálhatod megkérni közben, hogy csinálja finoman, lassan, sokáig, esetleg nem hagyod, hogy elélvezzen.

2021. máj. 29. 11:13
 7/13 anonim ***** válasza:
16%
Leteznek sorozatélvező lányok, nekem egy ilyen lenne az álmom, mert egy ilyet lehet még én is kitudnék elégiteni.
2021. máj. 29. 11:18
 8/13 anonim ***** válasza:
2%
18/4,5 a szerszámom. Egy percen belül csúcsra juttatom a nőket 😎
2021. máj. 29. 11:39
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
En sorozatelvezo vagyok N
2021. máj. 29. 11:39
 10/13 anonim ***** válasza:
24%
A gyostüzelők=sorozatélvezők nem elégszenek meg egy élvezéssel. Itt valami büdös nagy kamu lesz! Esélyesebb hogy elment tőled a kedve.
2021. máj. 29. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!