Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "gyorstüzelő" nők mind kapcsolatban vannak?
Férfinál hátrány, ha fél perc alatt elélvez, de mi van a nőkkel? Tutira vannak csajok között is gyorsélvezők, gondolom nőknél ez előny, tehát nagyon hamar "foglaltak" lesznek.
Eddig egyetlen nőt ismertem, akinek saját bevallása szerint simán elég fél-1 perc a hüvelyi orgazmushoz.
Gyakori jelenség ez? Van valakinek tapasztalata? (Akár nőként, aki hasonló, megírhatná, hogy előny volt -e a párkapcsolataiban ez, hogyan él ezzel együtt stb.)
Először is nem azért vannak kapcsolatban mert fél perc alatt ki lehet elégíteni őket és le van tudva a meló. A kapcsolatnak csak egy kis része a szex, kell hozzá egy csomó más dolog is.
Másrészt pasinak se jó ha azonnal elélvez, ha utána érzékeny lesz és nem lehet dugni. Ezt már az 1, hozzászóló is említette. Az én barátnőm is mondjuk hogy hamar elmegy, és baromi szar hogy utána nem lehet folytatni.
Én is el tudok élvezni nagyon gyorsan (az aktuális állapotomtól/körülményektől függ), és nem leszek érzékenyebb utána, csak a harmadik orgazmus után már nincs kedvem semmi szexuális tevékenységhez.
Nem vagyok kapcsolatban, mivel ez nincs a homlokomra írva, és előbb kiesek a rostán, mintsem hogy eljutnék a szexig valakivel.
Felesègem is gyorsan èlvez ilyenkor szoktunk egy kis pihit tartani cici szex kèzi munka nagyon ritkán popó vagy francia ès a vègèn közös orgazmus punciba
Egy jó kapcsolatban ez kialakul simán èrezni kell egymást
A 2. barátomnál sikerült életemben először a hüvelyi orgazmus kb 4 hónapnyi járás után. Utána hónapokig nem ment, majd egyszer csak megint sikerült. Azóta úgy "belejöttem", hogy ha akarom ha nem 5 percen belül elélvezek. Nem hátrány, mert nem leszek túlzottan érzékenyebb, folytatjuk tovább ugyan úgy.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!